Tuğçe Ergişi güzellik yarışmasında 2. oldu. Tuğçe Ergişi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Ergişi güzellik yarışmasında 2. oldu. Tuğçe Ergişi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 11:25

İşte Benim Stilim ile tanınan Tuğçe Ergişi, son günlerde yeniden gündeme gelen isimlerden oldu. Miss Humanity adlı yarışmada Türkiye'yi temsil eden ve yarışmadan 2. likle ayrılan Tuğçe Ergişi’nin yaşı, boyu ve mesleği gibi bilgiler merak konusu oldu. Peki, Tuğçe Ergişi kimdir?

Haberin Devamı

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Tuğçe Ergişi, katıldığı yarışmayla yeniden gündeme geldi. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve yarışmadaki tartışmalarıyla adından söz ettirenTuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas'ın düzenlediği 'Miss Humanity' adlı yarışmada ülkemizi temsil etti.  Türkiye'yi temsil eden ve yarışmadan 2. likle ayrılan Tuğçe Ergişi, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.35 ülkenin katıldığı yarışmanın finalinde 2. seçilen İşte Benim Stilim yarışmacısı yaşadığı heyecanı şu sözlerle ifade etmişti:  “Hayatım boyunca böyle bir yarışmaya girmeyi düşünmedim çünkü çok güzel bir kadın olduğuma hiç inanmadım. Ancak adı ‘humanity’ yani insanlık olunca katılmak istedim” diyor. Peki, katıldığı güzellik yarışmasıyla yeniden gündeme gelen Tuğçe Ergişi kimdir?

Haberin Devamı

Tuğçe Ergişi, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe Ergişi, ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılan isminden söz ettiren Tuğçe Ergişi, Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı. 

 

BAKMADAN GEÇME!