Tolgahan Sayışman'ın sağlık durumu nasıl? Koronavirüs olan Tolgahan Sayışman'ın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Tolgahan Sayışmanın sağlık durumu nasıl Koronavirüs olan Tolgahan Sayışmanın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2021 01:51

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman koronavirüsü nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıkan başarılı oyuncu tedavi altına alındı. Bu gelişmenin ardından Tolgahan Sayışman'ın sağlık durumu magazin gündemine oturan haberle merak konusu oldu. En son Şampiyon ve Şeref Sözü gibi dizilerde yer alan Sayışman Elveda Rumeli'de Mustafa karakteri ile televizyon kariyerinde başarı elde etti. İşte, Tolgahan Sayışman'ın sağlık durumu ve hayatı ile ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Koronavirüs olan oyuncu Tolgahan Sayışman'ın sağlık durumuna gözler çevrildi. İkinci kez baba olmak için gün sayan oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Tolgahan Sayışman'ın durumu ile ilgili hastaneden ise resmi bir açıklama yapılmadı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981, İstanbul'da dünyaya geldi. Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması, Manhunt International'da dünya birincisi seçildi.

Kanal D'de yayımlanan Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

Haberin Devamı

24 Ekim 2008'de baş rollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide "Mustafa" rolünü canlandırdı. 6 Kasım 2009'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Tolgahan Sayışman, aynı zamanda Eylül 2010'da başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, Show TV ve FOX'ta yayımlanan Lale Devri adlı dizide baş rolde, "Çınar" rolünde oynadı. 2014'te vizyona giren ve baş rollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı. 12 Şubat 2015'te Show TV'de başlayan ve Ekim 2016'da final yapan, Asla Vazgeçmem adlı dizide, "Yiğit Kozan" karakterini canlandırarak, baş rolü Amine Gülşe ile paylaştı. 2017-2018 yılları arası Star TV'de yayımlanan Siyah İnci adlı dizide "Kenan Çelebi" karakteri ile baş rolü Hande Erçel ile paylaştı.

 

BAKMADAN GEÇME!