Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 13:47

Bugüne kadar hep karısını aldatan erkek ünlülerle ilgili haberler okuduk. İstatistiklere vurulduğunda çoğunlukla olan da bu. Ama bazen kadınların da skandal ilişkiler yaşayıp eşlerini aldattıkları oluyor. İşte gösteri dünyasının "kalbine söz geçiremeyip" başkalarına aşık olan ünlü kadınları.

Haberin Devamı

KAYINPEDER BASINA KONUŞTU

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Jennifer Lopez ikinci kocası Cris Judd'ı aldatmakla suçlandı. Üstelik bunu yapan da kayınpederiydi. Lopez ve Judd'ın dokuz aylık evliliği bittikten sonra damadın babası, basına şaşırtan bir açıklama yaptı. Baba Judd'ın söylediklerine göre gelini Lopez, Gigli filmindeki rol arkadaşı Ben Affleck'le oğlunu aldatmıştı. Güzel yıldız, bunu yalanladı. Ama evliliği bittikten çok kısa bir süre sonra Ben Affleck'le ilişki yaşamaya başladı. Lopez hakkında ortaya atılan bir başka iddia da bir sonraki eşi Marc Anthony'yi de şimdiki sevgilisi Casper Smart ile aldattığı yolundaydı.

BİR MEKTUP BULDUM, KANIT OLDU

Haberin Devamı

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Madonna da kocası Guy Ritchie'yi aldatmakla suçlandı geçmişte. İleri sürülenlere göre pop müziğin kaliçesinin beyzbol yıldızı Alex Rodriguez ile ilişkisi vardı. Bu yüzden de Ritchie'den boşandı. Ancak bir yasak ilişki yaşadıklarını ne Madonna ne de Rodriguez kabul etti. Aradan bir süre geçtikten sonra Rodriguez'in eski karısı "Boşanmamıza Madonna neden oldu" açıklamasını yaptı. Eski eş "Alex'in Madonna'ya 'sen benim gerçek ruh eşimsin' yazdığı bir mektubu bulduğunu da ileri sürdü. Madonna'nın eski eşi yönetmen Guy Ritchie ise sonucu ne olursa olsun Madonna ile evlenmiş olmaktan asla pişmanlık duymadığını açıkladı. Yönetmen Ritchie "Kesinlikle söyleyebilirim ki evlilik pişman olduğum bir şey değil" dedi.

BU YASAK AŞK ÇOK KONUŞULDU

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Meg Ryan 'ın Yaşam Kanıtı adlı filmdeki rol arkadaşı Russell Crowe ile yaşadığı ilişki o dönemde büyük gürültü koparmıştı. Sinemanın romantik prensesi Ryan o sıralar Dennis Quaid ile evliydi. Ancak Ryan'ın Crowe ile ilişkisi ortaya çıkınca çift boşandı. Meg Ryan ve Russell Crowe bir yıl birlikte oldu sonra ayrıldılar. Bu ilişki yüzünden bir dönem eleştiri oklarını göğüslemek zorunda kalan Ryan "Dennis de beni evliliğimiz boyunca aldatmıştı" dedi. Quaid de buna yanıt vermekte gecikmedi: "Meg'in hala bizim ilişkimiz hakkında konuştuğuna inanamıyorum" diyerek eski eşini suçladı. Sonunda her ikisi de kendi hayatlarını sürdürmeye başladı.

Haberin Devamı

YASAK AŞKIMIZ ORTAYA ÇIKMAK ÜZERE

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Country müzik şarkıcısı Lee AnnRimes, Hollywood'daki en büyük yasak aşk skandallarından birinin kahramanı olarak hafızalara kazındı. Rimes, dansçı Dean Sheremet ile evliyken rol arkadaşı Eddie Cibrian ile aşk yaşamaya başladı. O sırada Cibrian da evliydi. Önceleri herkesten gizlediği yasak ilişkisinin artık açığa çıkmak üzere olduğunu anlayınca kocası Dean Sheremet'e "Ben Eddie ile ilişki yaşıyorum. Ve sanırım öpüşüren çekilen fotoğraflarımız yayınlanmak üzere" diyerek gerçeği açıkladı Rimes. Çok şaşıran Dean Sheremet ise böyle bir şeyi beklemediğini belirtti. Rimes, Sheremet'ten; Cibrian da o sırada evli olduğu karısından boşandı. Daha sonra yaptıkları açıklamalarda her ikisi de birlikte mutlu olduklarını, geçmişteki ilişkilerini bitirdikleri için pişmanlık duymadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

HEIDI BENİ ALDATMIŞTI

Seni aldattım, yakında fotoğraflarım da çıkacak

Heidİ Klum ve Seal, gösteri dünyasının örnek çiftlerindendi. Ancak sonra beklenmedik bir şekilde ayrılacaklarını duyurdular. Sessizce boşandılar. Her ikisinin de özenle koruduğu sessizliği Seal bozdu. Şarkıcı, eski karısının kendisini o dönemde koruması olan ve sonra da bir süre aşk yaşadığı Martin Kristen ile aldattığını açıkladı. Klum bu iddiaya yanıt vermedi.

BAKMADAN GEÇME!