Sandra’nın vefası... ALS’den ölen sevgilisine 3 yıl baktı

Güncelleme Tarihi:

Sandra’nın vefası... ALS’den ölen sevgilisine 3 yıl baktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 07:00

Hollywood yıldızı Sandra Bullock’un 2015’ten beri birlikte olduğu fotoğrafçı sevgilisi Bryan Randall, ALS hastalığı nedeniyle hayatını kaybeti. Bullock’un, amansız hastalıkla 3 yıldır sürdürdüğü mücadelede “Hayatımın aşkı” dediği Randall’ın bakımıyla bizzat ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock’un sevgilisi Bryan Randall’ın vefatını ailesi bir mesajla duyurdu. Açıklamada, “Bryan Randall’ın ALS hastalığıyla üç yıl süren mücadelesinin ardından 5 Ağustos’ta hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bryan, ALS ile yolculuğunu gizli tutmayı seçti ve ona değer veren bizler de bu isteğini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık” ifadeleri kullanıldı. Randall’ın ailesi taziye için çiçek yerine ALS derneği’ne bağış yapılmasını istedi.

‘KIZ KARDEŞİM İLGİLENDİ’

59 yaşındaki Sandra Bullock’tan sevgilisinin vefatıyla ilgili bir açıklama gelmezken, ünlü oyuncunun kız kardeşi Gesine Bullock-Prado, sosyal medya hesabından Randall’ın bir fotoğrafı ile veda mesajı paylaştı. “Bryan’nın cennetteki en iyi balık tutma yerini bulduğuna inanıyorum” diyen Gesine, “ALS acımasız bir hastalık ama muhteşem kız kardeşim ve evlerinde ona bakmasına yardımcı olan hemşireler topluluğuna ve en iyi bakıcılara sahip olduğunu bilmek biraz rahatlatıcı” sözleriyle, Sandra Bullock’un sevgilisinin bakımıyla ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

‘HAYATIMIN AŞKI’

Sandra Bullock, 2010 yılında eski eşi Jesse James’ten boşandıktan 5 yıl sonra, oğlu Louis’nin doğum günü fotoğraflarını çektirdiği sırada Randall’la tanışmıştı. Bullock, 2021 yılında verdiği bir röportajda sevgilisinden övgüyle bahsetmiş, “Hayatımın aşkını buldum. İki güzel çocuğu paylaşıyoruz. Aslında üç çocuk, onun büyük kızı da var. Bu şimdiye kadarki en güzel şey” diye konuşmuştu.

ALS NEDİR

Motor nöron hastalığı olarak da bilinen Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) istemli kas hareketinin kontrolünden sorumlu sinir hücrelerinin hasarından kaynaklanan ilerleyici bir nörolojik hastalık. Kişinin konuşma ve yutma dahil olmak üzere tüm istemli kas hareketlerini etkiliyor. Türkiye’de 8-10 bin arasında ALS hastası olduğu tahmin ediliyor. ALS ile mücadele eden ünlü isimler arasında 76 yaşında hayatını kaybeden biliminsanı Stephen Hawking’in yanı sıra eski futbolcular Sedat Balkanlı (vefat etti), İsmail Gökçek ve İlyas Tüfekçi de yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!