Patronlardan büyük jest!

Güncelleme Tarihi:

Patronlardan büyük jest
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2021 07:00

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili, ortak açtıkları Galataport İstanbul’da ilk kiracılarına büyük jest yaptı! İki patron, limandan dükkan kiralayan ilk müşterilerinden 6 ay kira almama kararı verdi.

Haberin Devamı

1.7 milyar dolarlık yatırımla, Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili’nin ortaklığında hayata geçen Galataport İstanbul, 29 Ekim’de açılış yapmıştı. Galataport İstanbul ile şehrin tarihi limanı bir yandan dünya standartlarında bir kruvaziyer limanına dönüşürken, bir yandan da sahil şeridi halkın erişimine açılmıştı.

Patronlardan büyük jest


Mahalle konseptinde tasarlanmış, bölgenin tarihi dokusuyla uyum içindeki mimarisi; kültür sanat, alışveriş ve yeme-içme deneyimi sunan mekanlarıyla da kısa sürede şehrin gözdelerinden biri olmuştu. Şimdi öğrendiğime göre patronlar, ilk kiracılarına büyük bir jest yapmış.

Galataport’u hemen hareketlendirmek için doğru bir hamle yapan Şahenk ve Bilgili, ilk kiracılarından 6 ay kira almama kararı almış. Mail atarak kiracılarını bilgilendiren yönetimin bu jesti, pandemi nedeniyle zor günler geçiren hizmet sektörüne ilaç gibi gelmiştir.

Haberin Devamı

Patronlardan büyük jest

Serdar Bilgili - Ferit Şahenk

Yeni yaşını kutladı

Cemiyet hayatının sevilen ismi Moris Kohen’in 48’inci yaş günü Akmerkez Vakkorama Cafe’de kutlandı. İş dünyasından Burak Hatipoğlu, Ralf Tezman, Uğur Güven, Selhan Aloğlu, Mehmet Mutlu gibi yakın dostlarının katıldığı kutlamada, Moris Kohen’i sanat dünyasından arkadaşları Kenan Doğulu ve Engin Altan Düzyatan da yalnız bırakmadı. Oldukça keyifli geçen kutlamayla yeni yaşına giren Kohen’e ben de iyi seneler diliyorum.

Patronlardan büyük jest

Türkiye’yi temsil etti

Global Citizen Forum’un 2021 zirvesine, Türkiye’den ‘Gate 27’ adına Melisa Tapan konuşmacı olarak davet edildi. Melisa Tapan tarafından kurulan ‘Gate 27’, etkileşim zemini yaratmayı amaçlayan bir uluslararası sanatçı programı. Konuşmasında Sakıp Sabancı Müzesi, Sabancı Üniversitesi, Sabancı Vakfı gibi, ailesinin sanat ve filantropi girişimleriyle iç içe büyüdüğü için hayatı boyunca farklı sanatçılardan ilham aldığını ve bilgiye ulaşmanın önemini vurgulayan Tapan, ‘Gate 27’yi kurma kararında bunun da çok etkisi olduğunu anlattı. Dünyaca önemli bu forumda Türkiye’yi temsil eden Melisa Tapan’ı kutluyorum.

Haberin Devamı

Patronlardan büyük jest

Eski dostlar

Ünlülerin diş hekimi Şinasi Eryürek, geçtiğimiz hafta eski hastalarından Kaya Çilingiroğlu’nun diş tedavisini gerçekleştirdi. Yeni yerini Harbiye’de açan Eryürek ile aynı zamanda çok iyi dost olan spor adamı, diş tedavilerini yıllardır tecrübeli hekime yaptırdığını söylerken, kendisine çok güvendiğini dile getirdi.

Patronlardan büyük jest

Hem ziyaret hem ticaret

Ünlü modacı Zeynep Ateş, iş için Paris’e gitti. Son dönemde yaptığı anlaşmalarla moda dünyasında söz sahibi olan Ateş, adını taşıyan markası Stella By Zeynep Ateş ile Ortadoğu ve Avrupa pazarında büyümeye devam ediyor.
Yeni koleksiyonlarının tanıtımı ve iş görüşmeleri için birkaç günlüğüne Paris’e giden Ateş, yeni yılı da orada karşılamaya karar verdi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle kendine pek vakit ayıramayan Ateş, 2022’ye bu şehirde girerek moral ve enerji depolayacakmış.

Haberin Devamı

Â

Patronlardan büyük jest

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!