One Direction üyelerinin son 4 yıldaki değişimi

Güncelleme Tarihi:

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 11:40

2010 yılında X Factor’de sahneye çıktıklarında kimse One Direction’ın böylesine başarılı ve dünya çapında bilinen bir grup olacağını tahmin etmiyordu. Yakaladıkları başarının ardından bir anda özellikle gençlerin büyük ilgisini çekmeyi başaran grup yıllar içinde büyük değişiklikler gösterdi.

Haberin Devamı

Hem kıyafetleri hem de saç şekilleriyle artık birçok genci etkileyen One Direction üyeleri artık yeni stilleriyle de gençlerin beğenisini yakalamayı başarıyor. One Direction üyelerinin son 4 yıl içindeki stil değişiklikleri de görenleri hayrete düşürüyor.

NIALL HORAN

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi

Şu an 21 yaşında olan Niall Horan, bundan 4 yıl önce daha dağınık saçlarıyla dikkat çekiyordu. Niall geçen 4 yılın ardından saç stilini değiştirerek daha olgun bir duruş sergilemeye başladı. Saçlarında değişikliğe gitse de Niall, sakal bırakmayı tercih etmiyor.

HARRY STYLES

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi

Haberin Devamı

One Direction üyeleri arasında saçlarıyla en çok öne çıkan Harry Styles oldu. Kıvırcık ve dalgalı saçları bir anda tüm herkesin ilgisini çekmeye başladı. Kimileri Harry’nin saçlarını kadınsı bulsa da genç erkeklerin birçoğu kendi saçlarını Harry’nin saçlarına benzetmek için uğraştı. Yıllar içinde saçlarını farklı modellerle kullansa da halen saçlarını dalgalı bir şekilde kullanıyor olması, hayranlarının ilgisini çekiyor. Niall Horan gibi Harry Styles da sakal bırakmayı tercih etmiyor.

ZAYN MALIK

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi

Geçen 4 yıl Zayn Malik’e oldukça cömert davranmış dersek yalan olmaz. Yıllar içinde birçok farklı saç modeli denemiş olsa da, yılların getirdiği olgunlukla beraber Zayn’ın daha karakteristik bir duruşa sahip. Yeni saç modeliyle daha olgun bir duruş sergileyen Zayn, bıraktığı kirli sakalla da dikkat çekiyor.

LOUIS TOMLINSON

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi

Grubun yaşça en büyük üyesi olan Louis Tomlinson’ın 2010 yılındaki halinden pek de eser kalmamış. Louis Tomlinson yeni saçları ve sakallarıyla bir Rock Star havasına büründü. Justin Bieber saç modelini bir kenara atan şarkıcı, ayrıca dövmeleriyle de dikkat çekiyor. Harry Styles’ın ardından One Direction’ın en çok dövmesi olan üyesi.

LIAM PAYNE

Haberin Devamı

One Direction üyelerinin  son 4 yıldaki değişimi

One Direction üyeleri arasında son 4 yılda en büyük değişimi gösteren ise Liam Payne oldu. Payne’nin dönüşümü görenleri adeta şok ediyor. Bundan 4 yıl önce çocuk imajı çizen liam Payne yeni saç modeli ve sakallarıyla beraber artık o küçük çocuk imajının oldukça dışında duruyor. Yeni stiliyle Bieber saç modelinden tamamen uzaklaşan Payne, artık daha olgun bir duruşa sahip. Liam Payne için, One Direction’ın en çok değişime uğrayan üyesi demek yanlış olmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!