Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 18:46

Mustafa Altıoklar kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok vatandaş tarafından en çok merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşım üzerine hakkında gözaltı kararı çıkartılan Mustafa Altıoklar'ın kim olduğu ve özel hayatı merak edildi. Lise Defteri, O Şimdi Asker ve İstanbul Kanatlarımın Altında gibi projeleriyle insanların akıllarına kazınan Mustafa Altıoklar kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Mustafa Altıoklar, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Oyuncu Sarp Levendoğlu’nun da dayısı olan Mustafa Altıoklar, Lise Defteri, O Şimdi Asker ve İstanbul Kanatlarımın Altında gibi projeleriyle tanınıyor. Peki Mustafa Altıoklar kimdir, başka hangi unvanları var? İşte hakkında merak edilenler!

Türk yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu ve fiziatrist Mustafa Altıoklar, 1 Ocak 1958’de doğdu. Baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Batum'dan Ünye'ye göç etmiş Gürcü bir aileye mensuptur. Eğitimini TED Ankara Koleji/İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi/Gazi Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans olarak tamamlamıştır. Uzmanlık alanı fizyoterapidir. İlk eşi Yasemin Erkan'dan ayrılan Mustafa Altıoklar'ın bu evliliğinden Arya Su adlı bir kızı dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Mustafa Altıoklar'In yönettiği projeler

Acayip Hikayeler
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Kelebek Çıkmazı
Yasak Elma
Beyza'nın Kadınları
Banyo
Üçüncü Türden Yakın İlişkiler
Çınaraltı
3. Tür
O Şimdi Asker
Fosforlu Cevriye
Asansör
Öldürme Üzerine Küçük Bir Film
Ağır Roman
İstanbul Kanatlarımın Altında
Denize Hançer Düştü
Çizgim
Lapsus
Ayak Sesleri

BAKMADAN GEÇME!