Metin Uca'nın giysi önerisi tepki çekti

Güncelleme Tarihi:

Metin Ucanın giysi önerisi tepki çekti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 20:39

Metin Uca, canlı bomba saldırıları ile korku ve paniğe kapılan vatandaşlar için günlük giydi önerisinde bulundu. Uca, “Yurttaşlar için günlük giysi” notu ile sosyal medyadan paylaşım yaptı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Televizyoncu  Metin Uca, canlı bomba saldırılarından sonra sosyal medya hesabından bomba imha uzmanına ait bir fotoğraf karesini "2016 ilkbahar-yaz sezonu tüm yurttaşlar için unisex model günlük giysi" notuyla paylaştı.

Kritik günlerden geçtiğimiz, halkın korku ve paniğe kapıldığı şu günlerde  Metin Uca'nın bu paylaşımı bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Metin Ucanın giysi önerisi tepki çekti

Metin Uca kimdir?

Metin Uca, 1961 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Hakkarili annesi Bilecikli olan; kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri alan Uca, 1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla muhabirliğe başladı. 1989 yılında TRT'ye geçen Metin Uca, daha sonra Kanal D, Show TV, atv, Star TV gibi kuruluşlarda muhabirlik, programcılık yaptı. CHP içinde aktif siyasetle uğraştı, 1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programları ve "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı. Tek kişilik gösterilere de çıkan ve seslendirme çalışmaları yapan sanatçı, 2004 yılından bu yana bir kitap üzerinde çalışıyor. 2010'da Star TV'de yayınlanan "Passaparola" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!