Madonna’nın burcu yüzünden reddettiği David Guetta kimdir? Madonna'nın burcu ne?

Güncelleme Tarihi:

Madonna’nın burcu yüzünden reddettiği David Guetta kimdir Madonnanın burcu ne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2020 16:41

Ünlü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta, katıldığı bir YouTube programında Madonna ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 52 yaşındaki Fransız müzisyen, Madonna ile tanışmalarını ve ünlü şarkıcının kendisiyle albüm yapmayı burcundan dolayı reddettiğini anlattı. 16 Ağustos 1958 tarihli David Guetta aslan burcu. Haberler ardından akrep burcu olan David Guetta’nın hayatı merak konusu oldu. Peki, Madonna’nın burcu yüzünden reddettiği David Guetta kimdir?

Haberin Devamı

David Pierre Guetta (d. 7 Kasım 1967, Paris), Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'lik yapan Guetta, Gum Productions'ı kurdu ve ilk albümü Just a Little More Love'ı 2001'de bu şirketin etiketiyle piyasaya sürdü, ardından Guetta Blaster (2004) ve Pop Life (2007) albümlerini piyasaya çıkardı. Son olarak 2009'da One Love adını taşıyan dördüncü stüdyo albümünü yayımladı.

Bu albümden "When Love Takes Over" (Kelly Rowland ile), "Gettin' Over You" (Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile) ve "Sexy Bitch" (Akon ile) gibi hit tekliler çıktı. Bu şarkılardan biri Amerika'da ilk 5'e kadar yükselirken aynı zamanda her üçü İngiltere'de 1 numara oldu. Albümden çıkan "Memories" (Kid Cudi ile) adlı parça da uluslararası alanda başarılı oldu. Guetta'nın dünya çapında on beş milyon kadar albüm sattığı bilinmektedir.

Guetta'nın babası Fas göçmeni Yahudi,[22] annesi Belçika kökenlidir. Eşi Cathy Guetta ile 2014 yılında boşandı ve Cathy Guetta'dan Tim Elvis (2004 doğumlu) Angie (2007 doğumlu) adlarında 2 çocuğu vardır. Kız kardeşi Natalie Guetta aktristir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!