Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

Güncelleme Tarihi:

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2023 09:13

Dünyada milyonlarca kişi İngiliz kraliyet ailesinin olaylı üyelerini bir kenara bıraktı ve bir süredir başka bir monarşi ailesini takibe aldı. Çünkü o aileyle ilgili öyle iddialar dolaşıyor ki ortada kolay kolay kayıtsız kalınacak türden değil. Aşk, ihanet, kalp kırıklığı, ölüm tehditleri... Kısacası ne ararsanız var...

Haberin Devamı

AŞK, EVLİLİK, İHANET VE ŞİMDİ DE ÖLÜM TEHDİTLERİ
Hem de tam Danimarka kraliyet ailesinden gelen ihanet iddialarının üstüne yayıldı bu haberler. Öyle ki herkes ülkenin gelecekteki kralı Frederik'in karısı Mary'yi gerçekten Meksikalı bir sosyetikle aldatıp aldatmadığını sorgulamayı bir kenara bıraktı.

Çünkü bir kitap nedeniyle ortaya serilen bu yeni  iddialar öyle sanıldığı kadar basit değil. İşin ilginci satırlara dökülen bütün o olaylar aynı ailenin başka bir üyesini akıllara getirdi.  

Şimdi kafalardaki soru İspanya Kraliçesi Letizia'nın gerçekten önce eski aşkı sonra da eski eski eniştesi olan iş insanıyla aşk yaşayıp yaşamadığı.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

Haberin Devamı

Evlilik. dizi dizi yasak aşklar. ölüm tehditleri... İspanyol kraliyet ailesinin iki farklı kuşağı son bir haftadır gündemden düşmüyor.

Olaylar gerçekten de bu türden dedikoduları sevenlerin iştahını kabartacak türden başka bir deyişle.

Konuyu başından beri takip edenler zaten olayları biliyor. 91 yaşına gelen İspanyol gazeteci Jaime Penafiel bir kitap yazdı.... Bu kitap da Kraliçe Letizia'nın kız kardeşi Telma'nın eski kocası Jaime del Burgo'nun iddialarını merkeze alıyor.

Eski bir TV spikeri olan ve halktan gelen kraliçe olma özelliğini taşıyan Letizia'nın sırlar saklayıp saklamadığı üzerine kurulu olan kitapta bu eski eniştenin dudak uçuklatan iddiaları yer alıyor.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

TAM EVLENME TEKLÄ°F EDECEKTÄ° KÄ° BAÅžKASIYLA TANIÅžTI
Bunlara göre del Burgo, aslında Letizia ile sevgiliydi. Fakat tam ona evlenme teklif edecekken, Letizia o sırada prens olan Felipe ile tanıştı. Tabii ki onunla evlendi.

Jaime del Burgo da Letizia'yla evlenemedi ama bir süreliğine de olsa kız kardeşi Telma ile hayatını birleştirdi. Zaten evlilik çok da yürümedi ve çift boşandı.

Ama eski enişte Jaime'nin iddialarına göre Letizia ile ilişkileri de öyle hemen bitmedi. Bir başka deyişle birçok kişi buna inanmasa da Letizia, Felipe ile evlendikten sonra da Jaime ile görüşmeyi sürdürdü. Haydi dümdüz söyleyelim kocasını aldattı.

Haberin Devamı

İşte bu noktada birçok kişi bunun ne kadarının gerçek olduğunu sorguluyor. Çünkü normal bir mantıkla bakıldığında ülkesinin tahtına oturacak bir adamla evli olan Letizia'nın onu aldatması pek mümkün değil.

Üstelik Felipe hem nüfuzlu hem de fiziksel görünümüyle dikkat çeken biri. Yani belki de şu anda dünya üzerinde tahtta oturan kralların en yakışıklısı.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIĞINI İLERİ SÜRDÜ
Durum böyleyken "Letizia eşiyle evliyken de benimle görüştü" diyen Jaime del Burgo ile ilgili başka bir haber gündeme düştü. Bu açıklamaları yüzünden ölüm tehditleri aldığını ileri sürdü eski enişte.

Aslında birçok kişi onun yaptığı dudak uçuklatan açıklamalardan sonra "maço ve kadın düşmanı" olmakla suçlamıştı. Bu ölüm tehditleri iddiası da tam onun üzerine geldi.

Haberin Devamı

Bu iddiaların İspanya Kralı Felipe ile Kraliçe Letizia'yı nasıl etkilediği henüz bilinliyor. Ama bilinen bir gerçek var ki eski eniştenin anlattıkları ve Penafiel'in kitabına da konu ettiği bu olaylar İspanyol kraliyet ailesinin imajını bir kez daha sarstı.

Çünkü aile, veliaht prenses Leonor ve onun güzelliği aracılığıyla peşini bırakmayan bu karanlık imajdan tam da kurtulmak üzereydi.

Letizia ile ilgili iddiaların ardından tüm ailenin unutmak istediği o karanlık geçmiş bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

LETIZIA İLK DEĞİL
Birçok kişi bu konuşulanların monarşinin sonunu getireceğini düşünüyor olsa da aslında İspanya da İspanyol kraliyet ailesi de bu gibi konulara hiç yabancı değil.

Haberin Devamı

Her ne kadar Felipe gayet düzgün bir imaj çizse de ondan önce kral olan babası Juan Carlos'un bu konudaki defteri epey kabarık.

Çünkü Juan Carlos, karısı Sofia'yı defalarca aldatmasıyla, metreslerine pahalı hediyeler göndermesiyle hatta gerekli gördüğünde İspanyol gizli servisini bile kullanıp onları tehdit etmesiyle biliniyor.

Zaten son bir haftadır Kraliçe Letizia ile ilgili ortada dolaşan iddialar da akıllara hemen eski kralı getirdi.

En son adının karıştığı yolsuzluk olaylarından sonra tahtı oğlu Felipe'ye bırakan Juan Carlos tası tarafı toplayıp Abu Dabi'ye yerleşmişti.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

ESKÄ° METRESLERÄ° BÄ°RER BÄ°RER KONUÅžTU
Onun tahtı bırakmasından bir süre sonra da eski metreslerinden bazıları birer birer ortaya çıkıp çok konuşulan açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Bunlardan biri de 2004 ile 2014 arasında yani tam 10 yıl eski kral Juan Carlos'un metresi olan Corinna zu Sayn Wittgenstein Sayn ya da artık bilinen adıyla Corinna Larsen oldu.

Katıldığı bir podcast yayınında herkesin bildiği bu yasak ilişkiye dair eteğindeki taşları döktü Corinna.

Şu anda 58 yaşında olan Corinna Larsen; 10 yıl yasak aşk yaşadığı Juan Carlos hakkında "Kraliyet dünyasının en baştan çıkarıcı üyelerinden biri" diye konuştu. Hatta daha da ileri girip kendini onunla evli gibi hissettiğini de sözlerine ekledi.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

BAÅžKALARIYLA DA METRESÄ°NÄ° ALDATTI
Kamuoyunda eski metres olarak tanınan Corinna, şu anda 85 yaşında olan Juan Carlos'un karısı Sofia'yı bir tek kendisiyle aldatmadığını da saklamadı. Hatta anlattığına göre kendisiyle birlikteyken başka kadınlarla da kaçamaklar yapıyordu.

Corinna Larsen, eski kral ile Westminster Dükü'nün İspanya'nın güneyindeki La Garganta'da düzenlediği bir av partisinde tanıştığını anlattı.

O dönemde kendisi de Prens Casimir zu Sayn Wittgenstein Sayn ile birlikte o partideydi. Akşam yemeğinde herkesten önce masadan kalkıp protokol kurallarını çiğneyince de Juan Carlos'un ilgisini çekti. Sonra da her gün ona çiçekler ve aşk mektupları göndermeye başladı.

Corinna bu tanışmadan bir yıl sonra da Juan Carlos uğruna kocasından boşandı. Kendini bu yasak ilişkiye bıraktı.

Ama bu yasak ilişki hep güllük gülistanlık gitmedi elbette. 2014 yılında ilişkilerinin bitmesinden sonra Juan Carlos kendisine gönderdiği 65 milyon euro'yu geri istedi.

İşte bu para iişkisi de Juan Carlos'un kral olarak sonunu hazırladı. Çünkü Corinna Larsen eski kralın dünyanın farklı bankalarında yüklü miktarda hesapları oludğunu biliyordu. Bu bilgi yüzünden de İspanyol gizli servisi tarafından ölümle tehdit edildi.

Zaten eski Kral'ın tahtını oğluna bırakma nedeni de adının en son karıştığı kara para aklama olayı oldu. Ailenin imajı iyice sarsılınca Juan Carlos da tahtı Felipe'ye bırakıp ülkeden ayrıldı.

Ama sanmayın ki eski kralın tek metresi Corinna Larsen'di. Çünkü bu doğdu değil. Birçok kadınla yasak ilişki yaşadı eski kral., Gerci bunları bilmeyen yoktu ama dile getirmek o kadar kolay değildi.

Üstelik sonradan ortaya çıktığına göre Juan Carlos bu ilişkileri hakkında konuşmamaları için gerektiğinde metreslerini tehdit de ettiriyordu.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

Ä°SPANYOL GÄ°ZLÄ° SERVÄ°SÄ° DE Ä°ÅžE KARIÅžTI
Eski kralın metreslerinden bir başkası olan Barbara Rey de yasadığı bu yasak ilişkiden kimseye söz etmemesi için eski kral tarafından yıllar içinde kendisine 5 milyon sterlinden fazla para aktarıldığını yani sus payı verildiğini anlatmıştı.

Üstelik bütün bunlar casusluk yaptığı gerekçesiyle mesleğini kaybeden eski polis şefi Jose Manuel Villarejo'nun not defterinde yer alıyordu. Bu defteri ele geçiren El Pediodico gazetesi de bu bilgiyi ifşa etti.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

EN ÜNLÜ METRESLERDEN BİRİ
Bu bilgilere göre söz konusu para Rey'in hesabına İspanyol gizli servisi tarafından aktarılıyordu.

Hatta iddialara göre Barbara Rey'in elinde Juan Carlos ile ilişkisini gözler önüne seren üç tane video kaset de vardı. Yine iddialara göre Rey bu kasetlerle eski krala şantaj bile yaptı.

Barbara Rey bu konu hakkında bir röportaj vermek için Canal Nou ile anlaştı. Durum ekranlardan seyirciye ilan edildi.

Ancak Rey bu röportaja hiç gidemedi. Sonradan bir odaya kilitlenip stüdyoya gitmesi engellendiği için röportaja katılamadığın açıkladı.

İşte Letizia ile ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen bu iddialar akıllana kayınpederini Juan Carlos'u getirdi.

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

ODA HAPSİNE ALINDIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
Penafiel'in kitabında iddia edildiğine göre Letizia sadece Felipe'yi aldatmakla kalmadı ilk kocasını da bir değil iki kez aldattı.

Daha önce de Letizia ihanet iddialarının odağındaydı. O dönemde söylenenlere göre Letizia yolsuzlukla suçlanan bir iş insanı ve aynı zamanda aile dostları olan Javier Lopez Madrid ile de kaçamak yaptı.

Hatta telefon mesajları yakalandı.  Bu mesajlardan birinde "Özledim seni" yazıyordu ve takvimler de 2/12 yılını gösteriyordu. Yani Letizia ile Felipe çoktan evlenmişti.

Tabii ki bu iddialar ülkeyi karıştırdı. Hatta iddialara göre Letizia sarayın bir bölümünde oda hapsine alındı. O zaman çok küçük olan kızları Leonor ve Sofia'yı görmesine bile izin verilmedi.

Letizia'nın adının yasak aşk ilişkisine karıştığı iş insanı ise Javier Lopez Madrid ise ülkeyi terk etti.

Â

Aşk, ihanet, karanlık ilişkiler... Hepsi bu ailede... Gelin kayınpederinin izinden gitti

İspanyol kraliyet ailesi daha uzun süre bu iddialarla konuşulacak gibi görünüyor. Letizia hakkında eski eniştesinin anlattıkları herkese kayınpederi Juan Carlos'u hatırlattı. Öte yandan sosyal medya platformlarında konuşulan başka bir konu daha var. Herkesin aklındaki tek soru şu: İyi bir baba olduğu kızlarına davranışlarından belli olan Kral Felipe gerçekten göründüğü gibi sadık bir eş mi yoksa onun da günün birinde ortaya çıkacak böyle kaçamakları var mı?

 

BAKMADAN GEÇME!