Kerim’in tamirhane günlüğü

Güncelleme Tarihi:

Kerim’in tamirhane günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 13:52

“Kurt Seyit ve Şura”nın kötü adamı olarak çıkış yapan Birkan Sokullu, kariyer yolculuğuna Kanal D’nin sevilen dizisi “Hayat Şarkısı” ile devam ediyor. Dört ay aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan GQ dergisi, ünlü oyuncu ile Kerim Cevher karakterini canlandırdığı “Hayat Şarkısı”nın ikinci sezon çekimleri öncesinde buluştu. İşte bir motosiklet tamirhanesindeki o buluşmadan görüntüler ve satırbaşları...

Haberin Devamı

OBJEKTİF KARŞISINDA CİDDİ,GERÇEKTE GÜLERYÜZLÜ BİR STAR
Dışarıdan baktığınızda, oldukça mesafeli biri gibi durabilir. Ama yanına yaklaşıp sohbete başladığınızda, kesinlikle içten ve mütevazı. İşinde fazlasıyla titiz olduğu hemen anlaşılıyor. Yaptığı şeyin hakkını vermek istediği her halinden belli.
Kıyafetler konusunda son derece seçici. Fakat giydiği her şeyi güzel taşıyor ve kimliğine bürünüyor. Açıkçası, tamir anahtarları ve yağlı bez bile eline fazlasıyla yakışıyor.
Fotoğraflarda ciddi bir bakış atsa da çekim aralarında sürekli gülümsüyor. Rampalarda, zorluğa aldırmadan bir yandan motoru itiyor, bir yandan poz veriyor. Doğru pozu yakalayana kadar tekrar o rampada inip çıkmaya devam ediyor. Sıcağın altında, konsept gereği kazakla olmasına rağmen...
Tamirhanede, çekim sırasında çalışmaya devam eden insanlar var. Yine bir duraksama anında, bir motosikletten gelen ani ve yüksek egzoz sesinden o hariç hepimiz ürküyoruz.
Çekim aralarında herkesle sohbet ediyor, motosikletler hakkında konuşuyor. Ve herkese, sürekli teşekkür ediyor.

Kerim’in tamirhane günlüğü


SPOR BİR HOBİ DEĞİL DİSİPLİN VE ALIŞKANLIK

Birkan Sokullu’nun 10 senelik profesyonel bir basketbol geçmişi var. Fiziğini de buna borçlu. Her ne kadar basketbolu bırakmış olsa da ara ara arkadaş grubuyla buluşup oynadığını ama bir süredir çalışma yoğunluğundan bunu yapamadığını dile getiriyor. Özlediğinden yakınıyor.
Spor yapmaya devam edip etmediğini merak ediyorum. Uzun bir dönem bir spor dalıyla profesyonel olarak ilgilenen birisinin sporu bırakamayacağının da farkında olarak soruyorum bu soruyu.
Tam da düşündüğüm gibi... Spor onun için bir hobi değil, içtenlikle yapmak zorunda olduğu bir şey. Disiplin ve alışkanlık.
Oyuncu olduğu ve fit duruşunu korumak zorunda olduğu için de değil üstelik bunlar, tamamen kendisiyle ilgili.

Haberin Devamı

Kerim’in tamirhane günlüğü


PASAPORTTAKİ ADAM BENDEN 10 YIL DAHA YAŞLI GÖRÜNÜYOR

Bir gün Nişantaşı’nda yürürken “Küçük Sırlar”ın setine denk gelmiştim. Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Demir’in sahnesi çekiliyordu. Üzerinden altı sene geçti ve o zamanki Birkan’la şu an gördüğüm adam arasında çok fazla fark var.
Saç ve sakalın bir erkeği ne kadar değiştirebildiğinin kanıtı olarak duruyor karşımda. Aslında, oyunculuğa adım attığı dönemden bu yana sürekli olarak değişti Birkan Sokullu. Yaş aldıkça daha iyi bir oyuncu, daha yakışıklı bir adam oldu. Yıllar kesinlikle ona iyi geliyor.
“Pasaporttaki fotoğrafım, Petro’yu canlandırdığım zamandan. Geçenlerde pasaport kontrolünden geçerken yetkili ‘10 yıl yaşlı görünüyorsun burada. Emin misin bunun sen olduğundan?’ dedi. Bu iyi bir şey benim için, çünkü değişimlere inanıyorum oyunculuk yaparken. Seyircinin de oyuncunun da motivasyonuna iyi geldiğini düşünüyorum değişimlerin. Bu farklılıklardan dolayı tanınmamak da güzel. Esasında zaten işin özü, ne kadar tanındığımız değil ne kadar takdir edildiğimiz.”

Haberin Devamı

Kerim’in tamirhane günlüğü

 

UZUN ZAMANDIR OKUDUĞUM EN HEYECAN VERİCİ SENARYOYDU

Birkan Sokullu’nun iki sezondur canlandırdığı Kerim Cevher, “Hayat Şarkısı”nın esas oğlanı. İdealleri olan; hayallerinin peşinden koşmakla sevdikleri arasında kalan bir âşık, bir eş, bir evlat, bir kardeş ve çok iyi bir baba.
“Benim ‘Kurt Seyit ve Şura’dan sonra okuduğum en iyi senaryoydu” diyor “Hayat Şarkısı” için. Mahinur Ergun’un çok güzel bir kalemi olduğunu ve onunla çalışmayı heyecan verici bulduğunu da sözlerine ekliyor.

Kerim’in tamirhane günlüğü

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!