Katy Perry ve Orlando Bloom uzun uzun öpüştü!

Güncelleme Tarihi:

Katy Perry ve Orlando Bloom uzun uzun öpüştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:24

Malibu’da okyanusu seyrederken romantik anlar yaşayan Katy Perry ve Orlando Bloom, uzun uzun öpüşürken objektiflere yakalandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bir süredir birlikte olan genç şarkıcı  Katy Perry ile aktör Orlando Bloom'un aşkı dolu dizgin devam ediyor. Çift önceki gün de Malibu'da okyanusu seyrederken birden aşka geldi ve öpüşmeye başladı. Görüntülendiklerinin farkına varmayan çift uzun uzun öpüştükten sonra çevreyi incelemeye başladı.

Katy Perry; Russell Brand ile evliliğini bitirdikten sonra müzisyen John Mayer ile bir dargın bir barışık ilişki sürdürmüştü. Orlando Bloom ise Miranda Kerr'den boşandıktan sonra adı aralarında Selena Gomez'in de bulunduğu birçok ünlü kadınla anılmıştı.

Katy Perry ve Orlando Bloom uzun uzun öpüştü

Katy Perry kimdir?

Bilinen sahne ismi ike Katy Perry ya da tam ismi ile Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson, 25 Ekim 1984 yılında dünyaya geldi. Dinî müzikler dinleyerek büyüdü ve gençliğinde gospel müziği tarzında bir kariyerin peşine düştü. Red Hill Records ile albüm anlaşması imzaladıktan sonra ilk stüdyo albümü Katy Hudson'ı 2001'de yayımladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!