Kara Yazı dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 19:40

Kara Yazı dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Kanal D ekranlarının yeni başlayan dizisi Kara Yazı'da Derya karakterini canlandıran Gülper Özdemir, usta oyuncu Emre Kınay'ın baskı altında yetiştirdiği kızı Derya’yı canlandırıyor. Gülper Özdemir, “Derya ile en büyük farkımız şu; ben şanslı doğmuşum." diyerek karakter hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, Kara Yazı dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Gülper Özdemir, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini ABD Truman State Universty’de tamamlayan güzel oyuncu Gülper Özdemir aynı zamanda Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile yaşayan Gülper Özdemir; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın paylaştığı Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almaktır. Derya karakterini canlandıran genç oyuncu, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

KARA YAZI’DAKİ ROLÜ HAKKINDA DETAYLAR

Derya, Uluçınar Ailesi’nin ortanca kızıdır. Ablası Yaren ile birlikte aynı trajediyi yaşamasına rağmen; ondan farklı olmayı başarır. Yaren ne kadar babasıyla ortak noktayı paylaşıyorsa; Derya da o kadar  babası tarafından öldürülen annesine benzemektedir. Hemşirelik okuyan Derya'nın hayatı babasının kurallarını çiğneyip yalan söylediği gün değişir. Hayat dolu genç bir kız olan Derya, ilk aşkını okul sıralarındayken bulur. Evlilik planları yaptığı sevgilisi aniden ölünce hayatı alt üst olan Derya’nın hataları birbirini kovalar ve onun kader kurbanı olmasına neden olur.

 

BAKMADAN GEÇME!