Jennifer Lopez gözyaşlarına boğuldu!

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez gözyaşlarına boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 11:24

Latin müziğin önde gelen isimlerinden Jennifer Lopez, jüriliğini üstlendiği bir şarkı yarışmasında göz yaşlarına boğuldu. Finalistlerden La Porsha Renae isimli bir yarışmacının seslendirdiği hüzün dolu bir hikayeyi konu alan şarkıda Lopez, duygularına hakim olamadı ve ağladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

AmerIcan Idol’ isimli şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturan Jennifer Lopez’in duygusal anları herkesi şaşırttı.

Finalistlerden biri olan La Porsha Renae’nin seslendirdiği şarkıda duygusal anlar yaşandı. Yarışmacının yıllarca uğradığı tacizden kurtuluşunu simgelediğini söylediği şarkı yürek burktu.

Yarışmanın jüri koltuğunda oturan dünyaca ünlü Latin müziğinin öncüsü Jennifer Lopez, şarkının ardından “Hepimiz böyle zor şeyler yaşadık” şeklinde konuşarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Jennifer Lopez Kimdir

Jennifer Lopez Kimdir?

24 Temmuz 1969 New York, ABD doğumludur.

Gösteri dünyasına katılmaya 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993'te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color'da Fly Girl dansçısı olarak 1991'de ilk büyük işini elde etmiştir.

Haberin Devamı

Lopez'in ilk başrol filmi 1997’de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Gelecek yılda Lopez Out of Sight filmiyle 1 milyon dolar üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştur. 1999’da ilk stüdyo albümü On The 6 ile müzik kariyerine giriş yapmıştır.

2001'de ikinci stüdyo albümü J. Lo filmi The Wedding Planner’ın aynı anda yayınlanmasıyla Lopez aynı haftada albümü ve filmi 1 numaralı olan ilk kişidir.

Lopez kendini film ve müzik endüstrilerinde önemli bir kişi olarak belirler. 75 milyon albüm satışlarıyla ve giderek artan 2 milyar dolar film satışıyla Lopez Amerika’daki en etkili Latin sanatçı olmasının yanında aynı zamanda en çok para kazanan Latin oyuncudur.

Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. 2000'li yılların en başarılı 3. kadın sanatçısıdır, 2000’li yılların en çok radyoda dinlenen 8. kadın sanatçısıdır, 2000'li yılların en başarılı 8. club sanatçısıdır.

BAKMADAN GEÇME!