Eurovision’da çıplak şarkı söyleyecek!

Güncelleme Tarihi:

Eurovision’da çıplak şarkı söyleyecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:57

Eurovision şarkı yarışmasının bu yıl ki takviminde ilginç bir sahne şovuna tanık olacağız. Yarışmada ‘Help You Fly’ isimli şarkı ile ülkesi Belarus’u temsil edecek olan İvan, sahnede çıplak söyleyecek. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Eurovision 2016 yarışmasında Belarus’u temsil eden isim 'Help You Fly' şarkısıyla İvan oldu. Ünlü şarkıcı, sahnede kurt figürünü öne çıkaracak olup, çıplak bir şekilde şov sergileyecek.

'Help You Fly' şarkısıyla Belarus'u temsil edecek şarkıcı İvan sahneye çıplak çıkacak. İvan'ın Eurovision sahnesinde nasıl bir çıplak şov gerçekleştireceği şimdiden merak konusu.

Konuyla ilgili açıklamayı ise şarkıcının menejeri Viktor Drobış “Evet, sahnede kurtlar olacak ve İvan da çıplak olacak” şeklinde yaptı.

Drobış, ünlü sanatçının sahne şovunu çıplak gerçekleştirme nedenini de “Her insanın kendini özdeşleştirdiği bir hayvan vardır. Bazen onu kendi içimizde bastırırız, herkes de onunla yüz yüze gelemez. Biz şovla insanla doğa arasındaki bu hassas dengeyi herkesin hissetmesini istiyoruz” şeklinde açıkladı.

Haberin Devamı

Eurovision organizatörlerinin sahne şovunun çıplak gerçekleştirilmesine nasıl tepki vereceği henüz bilinmiyor ancak kurtların sahneye çıkması için özel izin gerekiyor.

BAKMADAN GEÇME!