İşte Benim Stilim birincisi oyuncu olmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim birincisi oyuncu olmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 09:48

Bursa’da bir güzellik merkezinin açılışında görüntülenen “İşte benim Stilim” birincisi Emel Özkızıltaş, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Açılışta kendisine bakım yaptırmayı da ihmal etmeyen Özkızıltaş, oyunculuk dersleri aldığını belirtti. Peki; Emel Özkızıltaş kimdir? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Bursa’da güzellik merkezi açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş, oyuncu olmak istediğini söyledi. Bursa’da bir açılışa katılan Emel Özkızıltaş, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkızıltaş, oyunculuk yapmak istediğini söyledi. İşte detaylar...

Bursa’da güzellik merkezi açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş, oyuncu olmak istediğini söyledi.

Emel Özkızıltaş: Oyunculuk eğitimi alıyorum!

Bursa’da bir açılışa katılan Emel Özkızıltaş, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Özkızıltaş, açılışta kendine bakım yaptırdı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Özkızıltaş, “Oyunculuk eğitimi alıyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra dizilerde oynamak istiyorum. Dizilerde oynamayı çok istiyorum. Hayranlarım sosyal medya hesabıma mesaj atıyor. Takipçilerimin benden bir beklentisi var; acaba Emel ne yapacak diye. Beni sinema ve dizilerde görmek istiyorlar. Hayranlarım çok sabırsızlanıyor. Bu da beni oyuncu olmak için sabırsızlandırıyor” dedi.

Haberin Devamı

Türk halkının giyim tarzını çok beğendiğini ifade eden Özkızıltaş, “Giyim tarzı olarak en çok beğendiğim, kendime örnek aldığım Monica Bellucci. Türkiye’de ünlülerden ise Türkan Şoray’ın giyim tarzı çok hoş. Ben mankenlik yapmayı düşünmüyorum, oyuncu olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

İşte Benim Stilim birincisi oyuncu olmak istiyor

Emel Özkızıltaş Kimdir?

28 yaşında, kabin memuru fakat şu an çalışmıyor. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığı oluyormuş. Anne ve babası ayrıymış ve yıllardır babasını görmemiş. Nerede olduğunu bile bilmiyormuş. Burnundan estetik olmuş. Türkan Şoray taklidi yapabiliyormuş. Ödülü kazanırsa bir kısmıyla yardım yapıp kalan kısmını da annesine verecekmiş.

BAKMADAN GEÇME!