İstanbul’un enerjisini hissetmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un enerjisini hissetmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 14:15

Die Antwoord, 5 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak. Dropout Festival kapsamında İstanbul’a gelecek olan grup üyeleri Yo-Landi ve Ninja, Türk hayranları için özel sahne şovu ve repertuvar hazırladı. Ninja ile konser öncesi buluştuk, müzik ve İstanbul konseri hakkında konuştuk.

Haberin Devamı

* Bu yıl neredeyse dünyanın her yerinde sahnede olacaksınız. Bir anlamda çılgınlık değil mi?
- Gerçekten rüya gibi. Yüksek enerjili bir bilim kurgu filminde olmaya benzetiyorum bu durumu. Sanki bunu yapmak için dünyaya gelmişiz gibi. Gizemler barındıran yaşamı seviyoruz.

* Farklı mekanlarda sevenlerinizle buluşmak için heyecanlı mısınız?
- Sahneye çıktığımızda seyircinin enerjisine bayılıyoruz. Kalabalık tek bir güç haline geliyor. Biz de onlarla sözsüz, sadece duygusal bir transferle ve enerjiyle anlaşıyoruz. Her ülkede başka bir duygu oluyor ama enerji aynı. Bizim için muhteşem bir deneyim. Bu anların kıymetini biliyoruz.

İstanbul’un enerjisini hissetmek istiyoruz


NORMALLİĞİ YILLAR ÖNCE BIRAKTIK

* İkiniz de sahnede ve kliplerde bir anlamda çılgınlığı temsil ediyorsunuz. Die Antwoord için yaratılmış karakterler mi Yo-Landi ve Ninja, yoksa gündelik hayatta da böyle misiniz?
- Tamamen olduğumuz gibiyiz. Sergilediğimiz ikinci bir karakter yok. Normalliği uzun zaman önce arkamızda bıraktık ve daha yüksek bir hayat yaşamaya başladık. Bizimkisi abartılmış bir insanlık deneyimi. Abartılmış enerji ve duygu akışı. Normallik çok sıkıcı ve hiç de bize göre değil. İçinde olduğumuz yüksek alanı seviyoruz.

* Rap rave müzik anlayışı Die Antwoord ile sağlamlaştı. Sırada ne var?
- Yeni birçok şarkı daha. Yeni şarkımız “Suck On This” çıkmak üzere. Yeni albümümüz “We Have Candy” onu takip edecek. Aynı zamanda yeni klipler çekmekle meşgulüz. Bildiğin üzere son iki yıldır kendi gizli reality şov Zef TV’yi yayınladık. Bu da yakında ortaya çıkacak. Bu kanal üzerinden yeni single’ın ve albümün yapım aşamalarını da görecekler.

İstanbul’un enerjisini hissetmek istiyoruz



* İstanbul’da ilk konseriniz olacak. Beklentileriniz ve yapmak istedikleriniz neler?
- Her zaman beklentisiz ama her şeyimizle geliyoruz. İstanbul’un da enerjisini hissetmek isteriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!