İntikamda ikinci perde

Güncelleme Tarihi:

İntikamda ikinci perde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 14:41

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”, yeni sezon senaryosundaki keskin dönüşler ve sürpriz olaylarla seyirciyi şoke etti. Dizide Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolü paylaşan Furkan Andıç, “Romantik komedinin yanı sıra artık biraz da dram hikâyeleri yaşıyoruz. Karakterler olgunlaştı” diyor.

Haberin Devamı

* “Tatlı İntikam” yepyeni hikayesi ile karşımızda. Neler söylemek istersiniz?
- Hikaye ve karakterler değişti, olgunlaştı. Ekip ve oyuncular ortaya çıkan yeni değişimden çok memnun. İlk bölüm heyecanıyla çalıştık. Yeni hikâyemizin de beğenilmesi, başarılı olması bizi şaşırtmadı.

* Geriye dönüp baktığınızda, bir sezon sizin için nasıl geçti?

- Birinci sezon hem bizler hem de izleyici için çok keyifli geçti. Gerçekçilik dışına çıkmadan, tadında bir romantik komedi yaptığımıza inanıyorum.

* “Tatlı İntikam”dan sonra hayatınızda neler değişti?

- Hayatımda pek fazla değişiklik olmadı, sadece sorumluluklarım arttı diyebilirim. Daha fazla çalışmam gerekiyor ama her şey çok olumlu ve güzel gidiyor hayatımda.

İntikamda ikinci perde

 

Haberin Devamı

SİNAN ARTIK DAHA OLGUN BİR KARAKTER

* “Tatlı İntikam”ın yeni hikâyesini okuduğunuzda, zihninizde neler canlandı? Nasıl buldunuz?
- Senaryomuzda sezona uygun değişiklikler oldu. Romantik komedinin yanı sıra artık biraz da dram hikâyeleri yaşıyoruz. Karakterler olgunlaştı. Ben okuduğumda çok beğendim. Karakterinin olgunlaşmasını seyretmek, bir oyuncu için çok heyecan verici bir durum.

* İzleyiciyi bu sezon nasıl bir Sinan bekliyor?
- Sinan artık daha kararlı, daha olgun bir karakter. Yaşanan onca olaydan sonra insanlara daha temkinli davranan bir Sinan var karşımızda.

* Oyunculuk kariyerinizde “Tatlı İntikam” nasıl bir yere sahip?
- “Tatlı İntikam”ın kariyerimde çok önemli bir yeri var...

* Set atmosferi nasıl?
- Gerçekten keyifli. Tüm ekip birbiriyle çok uyumlu. Bu benim için çok önemli bir unsur, çünkü sette mutlu ve huzurlu olmanın işin kalitesini de artırdığını düşünüyorum. Sonuçta hepimiz insanız ve mutsuzluğumuz bir şekilde ekranlardan bizi izleyenlere de geçecektir.

İntikamda ikinci perde



BU İKİLİNİN SIRRI YAŞADIKLARI AŞK

* Sizce “muhteşem ikili” olarak görülen, çok sevilen Pelin ve Sinan’ın sırrı ne?
- Öncelikle karakterlere can veren Leyla (Lydia Tuğutlu) ile Furkan’ın uyumu, Pelin ve Sinan’a da yansıyor diyebilirim. Bazen oyuncu olarak partnerinizle zorluk çekebiliyorsunuz. Oyunculuk tıpkı masa tenisi gibidir. Leyla’yla bu konuda iletişimimiz kolay, ikimiz de karakterlerimizle ilgili düşüncelerimizi söyleyebiliyoruz birbirimize. Pelin ve Sinan’ın en büyük sırrı ise birbirlerine olan aşkları.

* Sinan’ın sevdiğiniz yanları ve en zor tarafları neler?
- Sinan, ailesine ve sevdiklerine çok bağlı bir karakter. Aynı zamanda çok çalışkan, idealleri olan biri. Sevdiklerini sahipleniyor, kimseyi yarı yolda bırakmıyor. Lider bir karakter. Zor tarafı, hislerine yenik düşüp intikam peşinde koşması ve çok inatçı bir karaktere sahip olması.

* Son olarak “Tatlı İntikam” izleyicileri için neler söylemek istersiniz?
- Dizimizi izledikleri için öncelikle çok teşekkür ederim. İzlemeye devam etsinler çünkü çok farklı bölümler geliyor. Bazen ağlayacağız bazen güleceğiz beraber.

Haberin Devamı

İntikamda ikinci perde

 

SiNAN KADAR NARiN BiR TiP DEĞiLiM

* Ekrandaki romantik Sinan bir yana, bize son bir yıldır herkesin merak ettiği gerçek Furkan’ı anlatın desek...
- Sinan gibi duygusalım ancak onun kadar narin bir tip değilim. Duygusallığımı göstermemek için de çaba harcamam.

* Siz hayatınızda Sinan’ın Pelin’e duyduğu aşk kadar yüksek bir duygu yaşadınız mı?
- O kadar yüksek olmasa da tabii ki yaşadım.

İntikamda ikinci perde

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!