İdil Fırat kına gecesi fotoğraflarıyla gündemde... İdil Fırat kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İdil Fırat kına gecesi fotoğraflarıyla gündemde...  İdil Fırat kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 09:09

8 Eylül’de Mert Fırat ile nikah masasına oturacak olan İdil Fırat, görkemli bir kına gecesi düzenledi. Tören alanına dört kişinin taşıdığı tahta şeklindeki 'tefour' üzerinde giriş yapan İdil Fırat’ın fotoğrafları sosyal medyan paylaşıldı. Peki, İdil Fırat kimdir?

Haberin Devamı

Fenerbahçe asbaşkanı Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 senesinde dünyaya geldi. Sosyete dünyasının tanıdık güzellerinden olan İdil Fırat, üniversite eğitimini Amerika'da tamamladı. Dört yıl boyunca eğitimi sebebiyle Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan genç kadın, George Washington DC Üniversitesi'ne gitmiştir. Eğitim aldığı üniversitenin Uluslararası Politika bölümünden mezun olan sosyetik güzel, ardından yüksek lisansını da tamamladı. Yüksek lisansı için London School Of Economics'i tercih eden İdil Fırat, Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans eğitimi gördü.

2015 senesinden itibaren çalışma hayatında aktif bir şekilde rol almaya başladı. 2015 yılında kurulan özel bir firmanın özel kurucu ortakları arasında yer alan İdil Fırat, oyuncu Engin Öztürk ile 1,5 yıllık bir beraberlik yaşamış, ikili sürpriz bir kararla ayrılmıştı.  Temmuz aydında oyuncu Mert Fırat ile nişanlanan İdil Fırat, 8 Eylül'de Alaçatı'daki lüks bir otelde dünyaevine girecek. 

Haberin Devamı

İDİL FIRAT KINA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!