Hugh Jackman, Türkiye’den dün ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackman, Türkiye’den dün ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 17:06

“AN Evening with Hugh Jackman” adlı gösterisinin turnesi kapsamında İstanbul’a gelen, ilk sahne şovunun ardından sağlık sorunları nedeniyle diğer 3 gösterisini iptal eden Avustralyalı aktör Hugh Jackman, Türkiye’den dün ayrıldı. Ünlü oyuncu, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan Münih’e uçtu.

Haberin Devamı


2 AY İÇİNDE GELECEĞİM

Hugh Jackman ise yardımcıları aracılığıyla gazetecilere mesaj gönderdi. Jackman’ın sahne şovlarını iptal etmek zorunda kaldığı için çok mutsuz olduğunu belirten yardımcıları, sanatçının 2 ay içinde yeniden İstanbul’a geleceğini açıkladı.
JACKMAN’A Fiji suyu

Ses tellerinde oluşan kanama nedeniyle gösterilerini iptal eden Hugh Jackman, rahatsızlığı sonrası yiyip içtiklerine dikkat etmeye başladı. İstanbul’dayken konakladığı Raffles Otel’de doktor gözetiminde istirahat eden ünlü aktör için otele Fiji suyu sipariş edildiği öğrenildi. Pasifik’teki Fiji Adası’ndan çıkarılan Fiji suyu, Russell Crowe, Rihanna, Beyonce ve Leonardo DiCaprio gibi dünyaca ünlü yıldızların da tercihi. Mineral oranı yüksek olan su, normal sulardan 20 kat daha pahalı.

BAKMADAN GEÇME!