Hollywood yıldızları İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Hollywood yıldızları İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 08:39

Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği, başrollerini Hera Hilmar, Michiel Huisman ve Josh Hartnett’in paylaştığı “The Mountains and The Stones”un Kapadokya çekimleri tamamlandı. Film ekibi, önceki gün İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD’un önemli isimlerini kadrosunda buluşturan “The Mountains and The Stones” filminin Türkiye çekimleri devam ediyor. Kapadokya çekimlerini tamamlayan ekip, çalışmaların devamı için önceki gün İstanbul’a geldi. THY’nin tarifeli seferi ile Atatürk Havalimanı’na ulaşan ekip arasında filmin başrol oyuncuları Hera Hilmar
ve Michiel Huisman da vardı. “Game Of Thrones” dizisiyle adını dünyaya duyuran Huisman, uçaktan elinde gitar kutusuyla indi. “Anna Karenina” ve “Da Vinci’s Demons” filmleriyle şöhreti yakalayan Hilmar’a ise bu yolculukta babasının eşlim ettiği görüldü. Çıkış işlemlerinin ardından valizlerini araçlarına yerleştiren oyuncular, konaklamak için Taksim Pera Palas’a geçti. Çekimlerine İstanbul’un tarihi yerlerinde devam edilecek olan “The Mountains and The Stones”, Birinci Dünya Savaşı yıllarında, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayı arasında yaşanan aşkı konu alıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!