Her şey vatan için

Güncelleme Tarihi:

Her şey vatan için
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 15:24

Yarın vizyona girecek “Kurtlar Vadisi Vatan” filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.

Haberin Devamı

Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, yönetmeni Serdar Akar, müziklere imza atan Gökhan Kırdar ile oyuncular Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Nezih Işıtan, Ertuğrul Şakar, Yücel Erten ve Zümre Ertürk, gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

Her şey vatan için

Erhan Ufak - Cahit Kayaoğlu - Necati Şaşmaz - Ertuğrul Şakar

IRAK’TA ÇEKİYORUZ GİBİ YAPTIK

Necati Şaşmaz, şöyle konuştu: “Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle tekrar karşınızdayız. Allah utandırmasın, filmin bahtı açık olsun. Umarım herkesin beğenip gururlanabileceği bir film olmuştur. Olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığız. Günün cümlesi olsun: Her şey vatan için!” Şaşmaz, filmde Irak’ta geçen sahneleri de Türkiye’de çektiklerini söyledi: “Film 8 hafta gibi bir sürede çekildi. Genel olarak Antalya’da çekim yaptık. Yalnız Polat’ı filmde ilk gördüğünüz yer Erbil olacak. Erbil’de bir operasyonla başlıyor filmimiz. Kuzey Irak’a girmiş gibi yaptık.Orası özel bir bölge. Orada sadece belgesel çekimine izin veriliyor. Biz de oradaymışız gibi yaptık.”

Haberin Devamı

Her şey vatan için

Necati-Nagehan Şaşmaz

Film, yarın hem Türkiye’de hem Avrupa’da vizyona girecek. Ekip, İstanbul’un ardından Berlin, Köln ve Amsterdam’da seyirciyle buluşacak.  

Her şey vatan için

Oktay Dener - Necati Şaşmaz - Levent Çakır

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!