Hasan Şaş ve sevgilisi Sevcan Orhan nişanlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaş ve sevgilisi Sevcan Orhan nişanlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 12:24

Sevgilisi Sevcan Orhan ile bir organizasyon yemeğine katılan Hasan Şaş “Biz bu gece nişanlandık” dedi, Sevcan Orhan “Ailemin haberi yok” diyerek Hasan Şaş’a sitem etti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Nisanda yapılacak 4. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle önceki akşam Cihangir Adana İl Sınırı'nda özel bir organizasyon düzenlendi. Pek çok ünlünün katıldığı gecede eski futbolcu Haşan Şaş da vardı.

Yemeğe türkücü sevgilisi  Sevcan Orhan'la gelen Şaş, bir ara ayağa kalkıp "Biz bu gece nişanlandık" dedi.

Hasan Şaş ve sevgilisi Sevcan Orhan nişanlandı mı

Sürpriz açıklama Orhan'ı tedirgin etti. Genç türkücünün "Ailemin haberi yok, ne derler" diyerek Şaş'a sitem ettiği öğrenildi.

Hasan Şaş kimdir?

Hasan Şaş, 1 Ağustos 1976 yılında Adana’da dünyaya geldi. 1996 yılında Ankara 50. Yıl Lisesinden mezun oldu. Küçük yaşta futbola olan ilgisi ve sürekli okuldan kaçarak futbol oynaması üzerine, futbola amatör olarak Akdeniz Karataşspor'da başladı. Kısa sürede gösterdiği başarılı performans ile sırasıyla Adana Demirspor, Ankaragücü, Galatasaray ve Türk Millî Takımı'nda görev aldı. Efsanevi Galatasaray kadrosu ve dünya üçüncüsü olan Millî Takım kadrosunda yer alan oyuncular arasındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!