Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaÅŸta bile aşık olabilmek ne güzel!

Güncelleme Tarihi:

Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaşta bile aşık olabilmek ne güzel
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2023 13:04

Onların yolları yıllar önce birçok ünlü çift gibi meslekleriyle ilgili bir ortamda kesişti ilk kez. İkisi de kariyerlerinde kendilerini kanıtlamış isimlerdi. Elbette birbirlerinin isimlerini duymuşlardı. Ama gözleri ilk kez önemli bir ödül töreninde buluştu. Aralarında tam 22 yaş fark vardı ama bu onların kalplerinin birbirine akmasını engellemedi.

Haberin Devamı

O tanıştıkları ödül gecesinin üzerinden çok fazla zaman geçmemişti ki ilk buluşmalarını yaşadılar. Tabii bu öyle romantik bir buluşma değildi görünüşte.

Yanlarında "onların uzun ilişkilerine aracı olduğum için gurur duyuyorum" diyen ortak bir arkadaşları daha vardı.

Aradan yine çok uzun bir zaman geçmeden bu iki ünlü oyuncu, dünyanın en eski film festivallerinden birinde bu kez bir çift olarak ilk kez kamera karşısına geçtiler.

O dönemde takvimler, 2002 yılını gösteriyordu. Bu ünlü çift o zamandan bu yana birlikte. Hatta evlendiler ve bir de evlatlık çocukları var.

Aradan geçip giden bunca yıl onların aşklarını söndürmek bir yana daha da alevlendirdi. Öyle ki kısacık bir ayrılığın ardından bile tıpkı taze aşıklar gibi birbirlerinin kollarına koştular.

Haberin Devamı

Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaşta bile aşık olabilmek ne güzel

Harrison Ford ile Calista Flockhart'ın bir ödül gecesi kesişen yolları bir daha ayrılmadı. 

Böyle kısaca anlattığımız bu aşk öyküsünün kahramanları deneyimli oyuncu Harrison Ford ile yine kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Calista Flockhart.

2002 yılında Altın Küre ödül töreninde tanışan ve o günden bu yana hiç ayrılmayan 81 yaşındaki Harrison Ford ile 59 yaşındaki Calista Flockhart, geçen hafta sonu yine sıcacık görüntüler sergiledi.

Ünlü çift, Los Angeles'daki havaalanında objektiflere takıldı. Harrison Ford ile Calista Flockhart, Şükran Günü kutlamaları için gittikleri Montana'dan yeni dönmüşlerdi.

Uçmaya olan tutkusu bilinen Ford; kendi kullandığı uçağı güvenli bir şekilde indirdikten sonra karısı Calista Flockhart tarafından öpücüklere boğuldu.

Ünlü çiftin bu aile tatilinde yanlarında 22 yaşındaki evlatlık oğulları Liam'ın yanı sıra, Ford'un eski eşlerinden Melissa Mathison ile evliliğinden dünyaya gelen 33 yaşındaki kızı Georgia da vardı.

Harrison Ford ile Calista Flockhart, uçaktan iner inmez; birbirlerine sarılıp öpücüklere boğdu. Bu şekilde de aradan geçip giden yılların ilişkilerindeki heyecanı alıp götürmediği de bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Haberin Devamı

Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaşta bile aşık olabilmek ne güzel

Ünlü çift, havalimanında birbirlerine sarılıp aşk gösterisi sergiledi. 

Milyonlarca seyircinin hafızasında Indiana Jones serisiyle kazınan Harrison Ford ile bir zamanlar rol aldığı Ally McBeal dizisiyle tanınan Calista Flockhart, ilk kez 2002 yılındaki Altın Küre ödül töreninde tanıştılar.

Törenden kısa süre sonra Flockhart'ın dizideki rol arkadaşlarından James Marsden vardı. Üçü birlikte yemeğe gittiler. Sonra da Ford'un evinde bir şeyler içerek geceyi sonlandırdılar. Marsden o dönemde yeni bir aşkın doğuşuna da tanıklık etti.

Harrison Ford o sırada ikinci eşi Melissa Mathison ile yasal olarak evliydi. Çünkü Mathison, boşanma davası açmıştı ve bunun sonuçlanması da 2004 yılını buldu.

Haberin Devamı

Ford ile Flockhart, bir çift olarak ilk kez 2002 yılının eylül ayındaki Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıya çıktılar.

Fakat bütün bunlar, hatta öncesinde iki evlilik geçiren Harrison Ford'un ilerleyen yaşı bile onu kalbinin yeni bir aşk uğruna yani Calista Flochart'ın aşkı uğruna çarpmasını engellemedi.

Deneyimli oyuncu, Calista Flackhart ile aşkının başlamasından bir yıl sonra verdiği bir röportajda şunları söylemişti: "Aşığım... Romantik aşk en heyecanlı ve en tatmin edici üuygu. Sanırım bunun için hayatınızın her aşamasında bir potansiyal var. Yeniden aşık olabilmeme hiç şaşırmadım. Bu benim için sürpriz değildi" diye konuşmuştu.
Â

Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaşta bile aşık olabilmek ne güzel

Haberin Devamı

Harrison Ford, ileri yaşta bile hala aşı olabilmesine hiç şaşırmadığını söylemişti. 

Harison Ford daha önce yaptığı iki evliliğinden dört tane çocuk sahibi oldu. Calista Flockhart ise 2001 yılında Liam adında bir erkek çocuğu evlat edinmişti. Evlenmelerinden sonra Ford, Liam'ı da nüfusuna geçirdi.

Tanışmalarından ve flörte başlamalarından sekiz yıl sonra evlenen Harrison Ford ve Calista Flockhart, özel hayatlarını çok fazla göz önünde yaşamayı sevmiyorlar.

Gerektiği zaman birlikte kamera karşısına geçiyorlar. Ama onların böyle içe kapanık yaşam tarzı paparazzilerin çiftin peşinde dolaşmasını da engellemiyor.

59 yaşındaki Calista Flockhart ile 81 yaşındaki Harrison Ford'un arasındaki yaş farkı da ünlü çift için sorun değil. Özetle ünlü çift, Hollywood'da nadir görülen bir şekilde mutul evliliklerini tepelerinde kara bulutlar dolaşmadan sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bir bakışta kalpleri birbirine akmıştı... Bu yaşta bile aşık olabilmek ne güzel

BAKMADAN GEÇME!