Tarkan ile seçim selfie'si

Güncelleme Tarihi:

Tarkan ile seçim selfiesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 12:26

Cem Yılmaz’dan Yılmaz Erdoğan’a Halit Ergenç’ten Sezen Aksu’ya birçok tanınmış isim, vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa koşup oy kullandı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Halit Ergenç oyunu kullanmak için oyuncu eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geldi. Kısa bir süre sıra bekleyen çift daha sonra oyunu kullandı. Oy pusulasını aldıktan sonra kabine giren Ergenç kısa süre sonra geri çıkarak oy pusulasının değiştirilmesini istedi. Kısa süreli bir krize yol açan pusulasında farklı bir damgadan ötürü Ergenç’in oy pusulası değiştirildi. Oy pusulası değiştirilen Ergenç daha sonra tekrar kabine girerek oyunu kullandı.

Oyunu kullanan Halit Ergenç “Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah hayırlı olur. Neyse halkın iradesi o çıkacaktır” dedi. Basın mensuplarının oy pusulasını değiştirmesine ilişkin soru üzerine Ergenç “Oy pusulasında bir damga izi gibi bir şey vardı. Dolayısıyla değiştirmek istedim” diye konuştu. Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ise “Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Herkes oyunu kullansın” şeklinde konuştu. Öte yandan Oyuncu İlker Aksum da, Korel ve Ergenç çiftiyle aynı okulda oyunu kullandı.

Haberin Devamı



Tarkan ile seçim selfiesi


Cem Yılmaz'dan sandık esprisi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 26. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim için oyunu kullanmak için sandık başına gitti.

Levent’te bulunan Lütfi Banat İlkokulu’na sabah saatlerinde gelen Cem Yılmaz, 1243 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Yılmaz, kendisine "Hoşgeldin" diyen sandık görevlileriyle tokalaştı. Kabine oy atmak için giden Cem Yılmaz kendisini görüntüleyen bir muhabir ile karşı karşıya kalınca, "Buyurun belki bir bildiğiniz vardır" diyerek espri yaptı. Oyunu kullanan Cem Yılmaz çıkışta ise gazetecilerin sorularını yanıtlamadan okuldan ayrıldı.

Tarkan ile seçim selfiesi

DHA- SERPİL KIRKESER

 

Haberin Devamı

MEMLEKET YETERİNCE GERGİN ZATEN
 Cüneyt Arkın,  Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin Erdoğan ve Yalın Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullandı.  

Oyuncu Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda 26. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim için oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Erdoğan sandık görevlileriyle tokalaşarak oy pusulasını almak için sıraya girdi. Bu sırada sandık görevlileri, basın mensuplarına "İçerde görüntü almak yasak" şeklinde uyarıda bulundu. Görevliler basın mensuplarını dışarıya çıkması için ısrar edince Yılmaz Erdoğan "Evet televizyonda görüyoruz. Oy atarken çekiyorlar" şeklinde konuştu

Tarkan ile seçim selfiesi


TEKRAR SEÇİMDE GÖRÜŞÜRÜZ

Haberin Devamı

 Salonda bulunan bir görevli, basın mensuplarının önünde durarak görüntü almayı engelledi. Gazeteciler bu duruma tepki gösterince, Yılmaz Erdoğan gazetecilerin yanına gelerek, "Ben şöyle geleyim. Gerilim yaratmayın zaten memleket  yeterince gergin" ifadelerini kullandı. Yılmaz Erdoğan çıkışta ise , "Hayırlı uğurlu olsun. Tekrar seçimde görüşürüz" dedi.  

Tarkan ile seçim selfiesi


"BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ
"Sinama Oyuncusu Cüneyt Arkın, "Bu seçim çok önemli tabi. Türkiye yol ayrımında. Gidecek yolu var mı, yok mu ? Bilemiyorum. Ama bu seçimde gidecek yolu bulacak" diye konuştu. Aynı okulda oyunu kullanan Sanatçı Yalın da çıkışta, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullanarak okuldan ayrıldı.  
Serpil KIRKESER / İstanbul DHA

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FORMASIYLA GELDİ
BODRUM’da yaşayan ve Gümüşlükspor Kulübü’nün başkanlığını yapan ünlü oyuncu Nejat İşler oyunu Kemal Durmaz İlkokulu’nda kullandı.

Tarkan ile seçim selfiesi


Saat 14.30’da üzerinde Fenerbahçe’nin bu sezon forma giyen oyuncularının imzaladığı formayla okula gelerek, sırada bekleyen Nejat İşler, 1089 nolu sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilere "Hayırlı olsun" diyen İşler, okuldan ayrıldı.
Yaşar ANTER BODRUM DHA
 
TARKAN İLE SEÇİM SELFİE'Sİ

Ünlü Sanatçı Tarkan oyunu Tarabya'da kullandı. Tarkan oyun kullanmaya saat 16.00 sıralarında geldi.



Oyunu kullanan Tarkan yaptığı açıklamada, "Ülkemiz ve 
milletimiz için hayırlısı neyse o olsun. Bu seçim sonucunda huzur ve barış olsun inşallah. Biraz artık güzel günler 
görelim istiyoruz" diye konuştu.
Tarkan ile seçim selfiesi


Ünlü sanatçı oyunu kullandıktan sonra kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Polisler de dahil birçok 
kişiyle fotoğraf çektirdi.
Hasan YILDIRIM - Özgür EREN  - İSTANBUL DHA

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!