Sabancı Kardeşlere Genç Kızlardan Yoğun İlgi!

Güncelleme Tarihi:

Sabancı Kardeşlere Genç Kızlardan Yoğun İlgi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 21:22

Sabancı ailesinin genç bekar erkekleri Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı’ya genç kızlardan yoğun ilgi! Önceki akşam Frankie İstanbul’da babaları Ömer Sabancı için düzenlenen kutlama törenine katılan Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı verdikleri pozlarla ortalığı birbirine kattı.

Haberin Devamı

Sabancı kardeşlerin bulunduğu mekana giden bir grup genç kızın yoğun ilgisine maruz kaldı. Verdikleri pozlarla popstarları gölgede bırakan Sabancı kardeşlerin çekildikleri fotoğrafı popüler resim paylaşım servisinde paylaşmaları sosyal medyada olay oldu.

Mekanın bir köşesinde çekilen fotoğrafta, Hacı Sabancı, Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı yer aldı. Kardeşlerin bulunduğu mekana gelen genç kızlar sosyetenin gözde kardeşlerine gösterdikleri ilgiyle ortalığı birbirine kattı.

Sabancı Kardeşlere Genç Kızlardan Yoğun İlgi

Sosyal fotoğraf paylaşım platformunda 65 bin takipçiye sahip olan ortanca kardeş Hakan Sabancı’nın fotoğrafı kendi hesabından paylaşması üzerine sosyal medya ayağa kalktı. Fotoğrafta yer alan Hacı Sabancı’nın fotoğraf paylaşım sitesinde 63 bin takipçisinin olması da fotoğrafın kısa sürede geniş kitleye yayılmasına yol açtı.  Yüzlerde aşk mesajı alan fotoğraf sosyal medyada birçok kitlenin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Aslışah Alkoçlar ve Özge Ulusoy’u Kızdıracak Yorumlar

Uzun bir süredir güzel manken Özge Ulusoy ile aşk yaşayan Hacı Sabancı ve geçtiğimiz yaz aylarından beri adı Neslişah Alkoçlar ile duyulan Hakan Sabancı kardeşler, genç kızlardan sevgi sözcükleri içeren yorumlar aldı. Hakan Sabancı’nın fotoğrafı paylaşmasının ardından fotoğrafın nerede çekildiğini öğrenen bir grup genç kız, kardeşlerin bulunduğu mekana gitti ancak kızlar aile içi özel bir parti olduğu için mekandan içeri alınmadılar.

Bunun ardından Instagram’da fotoğrafın altına yaptıkları “Allah’ım sadece biri benim olsaydı”, “Haydi kızlar, kalkın gidiyoruz neredelerse!”, “Bu tayfayla ölüme bile giderim” yorumları yakışıklı kardeşlerin sevgilileri Özge ve Aslışah’ı fazlasıyla kızdıracak cinstendi.

BAKMADAN GEÇME!