Eypio ve Burak King ‘Hadi Be’ye Konuştu

Güncelleme Tarihi:

Eypio ve Burak King ‘Hadi Be’ye Konuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 13:21

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan programı ‘Hadi Be’nin konuğu, son dönemin en çok konuşulan isimleri ünlü rapçiler Eypio ve Burak King oldu.

Haberin Devamı

‘Günah Benim’ adlı şarkılarıyla müzik listelerini altüst eden Eypio ve Burak King, ilk kez katıldıkları bir canlı yayın programında sosyal medya takipçilerinin sorularını yanıtladı. 


Eypio: Bütün Türkiye için bir iş yapacağız dedik

‘Günah Benim’ şarkısını çıkış sürecini anlatan ikiliden Eypio "Bizim biraz spontane gelişti. PR yaparak değil. Şarkının sözleri 3- 4 yıl önce yazıldı. Biz bu albümü, bu konsepti yapmaya başladığımızda, Burak’la da bir araya geldiğimizde herkese anlattığımız şey: 'Biz rapçilere değil biz bütün Türkiye’ye bir iş yapacağız ve yaptığımız işin bütün Türkiye’de ses getireceğine inanıyoruz' diyorduk. Şanssızlıkların olduğu, benim de umutsuzluğa kapıldığım dönemlerde sağ olsun Burak ve etrafımızdaki insanlar enerji ve destek verdi. Onun düştüğü zamanlarda ben destek verdim. Böyle böyle doğru zamanı bekledik.’

 

Haberin Devamı

Artık ev kredimi ödeyebiliyorum.

Ünlü olmanın hayatını nasıl etkilediğini anlatan Eypio “Ünlü olunca hayatımda değişen tek şey; artık ev kredimi rahat rahat ödeyebiliyorum. Faturalarımı ödeyebiliyorum. Kızımı ana okuluna yazdırdım. Sokakta yürüyemez hale gelmedik. Tanıyanlar oluyor tabi ki ama markete hala ben gidiyorum” dedi.


Cuppa gibi olmazsa da Tarkan’la düet olur!

Düet yapmaya açık olduklarını ifade eden ikili “Cuppa gibi bir şey olmazsa Tarkan’la düet yapabiliriz. Biz müzikal olarak uyum sağlarsak, eğer çıkaracağımız iş bizim içimize sinerse, tabi karşıdaki insanın içine de sinerse yapmak isteriz. İyi bir iş ortaya çıkacaksa, söylediğimiz şeyler, anlatmak istediğimiz şeyler insanlara iyi bir şekilde geçecekse herkesle düet yapmak isteriz. Kibariye’yle de yapmak isterim, Yıldız Tilbe’yle de yapmak isterim. Bizim içinde, bizle beraber müzik yapan insan için de farklı bir şey olursa tabii ki. Biz müzik yapıyoruz” dedi.

Cem Yılmaz'ın paylaşması kırılma anıydı!

Şarkısının bu kadar popüler olmasında en büyük katkısı olan ismin Cem Yılmaz olduğunu belirten Eypio "Şarkısının patladığını hissetme anımız Cem Yılmaz’ın paylaşması oldu. Stüdyodaydık. Kayıt yapıyordum. Kendi bölümümü okudum ve çıktım. İlyas diye bir arkadaşımız Cem Yılmaz şarkıyı paylaşmış dedi. İlyas'a bir küfür ettim. Sonra gördüm, baktım. İnanmadım. Kendim girdim, baktım. harbiden paylaşmış. Bence o oldu kırılma noktası" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!