Erdi Ünver kimdir? Survivor Erdi diskalifiye mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Erdi Ünver kimdir Survivor Erdi diskalifiye mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 16:46

İlginç çıkışlarıyla adından söz ettiren Erdi Ünver, bu kez bir kavga ile gündeme geldi. Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Erdi Ünver’in yarışmanın bugünkü tanıtım fragmanında Ünlüler yarışmacısı Fatih Hürkan ile fiziksel müdahalenin de olduğu bir tartışmaya girdiği görülüyor. Peki, Göz6 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver kimdir? Survivor’dan diskalifiye mi olacak?

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler yarışmacıları arasında daha önce farklı programlarda boy göstermiş isimler de bulunuyor. Kendine has tavırlarıyla dikkat çeken Erdi Ünver de bu isimlerden biri. Başarısız performanslarına rağmen dikkat çekmeyi başaran ve sıklıkla eleme potasına kalmasına rağmen sms oylamalarıyla adada kalmayı başaran Erdi Ünver, son olarak yaşadığı kavgayla gündeme geldi. Yarışmanın tanıtım fragmanında Fatih Hürkan ile karşı karşıya geldiği görülen Erdi Ünver’in özel yaşamı merak konusu oldu. İşte, Göz6 yarışması sayesinde Survivor biletini alan Erdi Ünver’in hayatı!
İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. 1988 yılında doğan Erdi Ünver, Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

Haberin Devamı

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı. Zorlu yarışmanın Gönüllüler takımı arasında yer alan Erdi Ünver, kendine aşırı güveni nedeniyle sık sık eski yarışması Semih Öztürk’e benzetiliyor.

 

BAKMADAN GEÇME!