Emrah Kaman: İsteyerek oyuncu olmadım

Güncelleme Tarihi:

Emrah Kaman: İsteyerek oyuncu olmadım
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 14:33

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Kaçma Birader’ adlı sinema filminin başrol oyuncusu Emrah Kaman oldu. Yoğun ilgi gören canlı yayında Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Emrah Kaman, samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İsteyerek oyuncu olmadım

‘Kardeş Payı’ dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtiğini belirten Emrah Kaman “İsteyerek kamera önüne geçmedim. Oyuncu olmayı hiç bir zaman düşünmemiştim ve istemiyordum. Daha çok komedi yazarlığı yapıyordum. Kardeş Payı’nın yönetmeni aynı zamanda yazarı Selçuk Aydemir bir gün dedi ki; bir şey yazdım bunu oynar mısın? Ben de yapamam, oynayamam diyerek geçiştirdim. O güne kadar da kameranın karşısına hiç geçmemiştim. Çok korktum. Selçuk Aydemir sonra 'Ne kaybederiz ki' dedi. Bende bir daha evden çıkamam, rezil olurum, yüzümü kaybederim dedim. İnsan arada evden çıkmak istiyor tabi. O zamanlar çok utangaç bir insandım. Fotoğraf bile çekilemiyordum. Şimdi kendimi bozdum, sabahtan akşama kendimi çekiyorum” dedi.

Emrah Kaman: İsteyerek oyuncu olmadım


249 erkeği görünce senaryo yazdım

Haberin Devamı


Senaristlik yaptığını uzun süre ailesinden sakladığını söyleyen Emrah Kaman 'Bu durumu bir süre ailemden sakladım. Çünkü ben inşaat mühendisiyim. Babam da inşaat mühendisi. Adamcağızın tek hayali vardı. Birlikte mühendislik yapmamızdı. Bir şirket açacaktık. Sınavlardan sonra ben inşaat mühendisliğini kazandım ve Ankara’dan İstanbul'a kızların hayalini kurarak heyecanla geldim. Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş’ın ortasında. Sınıfa girdim 250 kişiden, sadece 1 tanesi kız. O da tek başına oturuyor. Geriye kalan 249 tanesi erkek. Türkiye’nin her yanından inşaat isteyen adam toplamışlar. Düşünsenize, çocuk bir an önce mezun olup inşaatta çalışmak istiyor. Bunu görünce bende oturup Kardeş Payı’na yazdım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!