Eda Pera Küçük kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Eda Pera Küçük kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 12:43

Eda Pera Küçük, üç yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Haberlerin yayılması ardından Eda Pera Küçük’ün özel hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Eda Eda Pera Küçük kimdir?

Haberin Devamı

Eda Pera Küçük, şiddet iddialarıyla gündeme geldi. Genç kadın, “Baba Can’dır” adlı dizide rol alan sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisini şiddet uyguladığını, ölümden döndüğünü iddia etti. Darp raporu bulunduğunu söyleyen alan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıktığını belirtti.

Tolga Pancaroğlu'nun elinde gizli çekilmiş videolarının bulunduğunu söyleyen Eda Pera Küçük, "Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var. “Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği öne süren Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” dedi. 

Haberin Devamı

EDA PERA KÜÇÜK KİMDİR?

Asle Bulgaristan göçmeni olan Eda Pera Küçük, 15 Şubat 1990 yılında doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Eda Pera Küçük, sunuculuk yapmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!