Dekorasyon caddesi

Güncelleme Tarihi:

Dekorasyon caddesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 16:09

İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce İktisat eğitimi aldı, üzerine finans yüksek lisansı yaptı. Ama psikoloji ve felsefeye de meraklıydı. Beyoğlu Karşı Sanat’ta felsefe ve psikanaliz kurslarına devam etti. Ardından yeniden üniversite sınavına girip psikoloji yüksek lisansını tamamladı. 2004’te ise arkadaşları ve kız kardeşi Şirin Yalçın’la Aralık Derneği’ni kurdu. Öte yandan dekorasyon da her zaman ilgi alanındaydı. Altıncı Cadde işte o özel ilginin bir parçası olarak hayata geçti. 2012’de Doğan Online ortaklığı ile Altıncı Cadde’yi hayata geçiren Elif Dürüst, “Altıncı Cadde hem web sitesi hem de mağazalarıyla büyüyen bir marka olarak yoluna devam ediyor” diyor.

Haberin Devamı

◊ Altıncı Cadde’den bahseder misiniz?

- Doğan Online’la birlikte hayata geçirdiğimiz Altıncı Cadde, modern, sıra dışı, dünya trenlerinden ilham alan koleksiyonlarıyla Türkiye’de özgün bir yere konumlanıyor diyebilirim. www.altıncıcadde.com üzerinden bir e-ticaret firması olarak başladığımız yolculuğumuz, peş peşe açtığımız mağazalarımız ve perakende sektörüne yaptığımız yatırımlarla devam ediyor.
Müşterilerimize, mobilyadan dekoratif aksesuvara kadar geniş bir ürün çeşitliliğinde hizmet veriyoruz. Amacımız müşterilerimizin her yerde bulamayacakları özgün ürünlere ulaşılabilir fiyatlarla sahip olmalarını sağlamak. “Tarz sahibi evler yaratır” markamızın mottosu...
Bu motto bizim için çok önemli. Tarz olmayı lüks olmaktan çıkarıp, herkesin yaşam alanlarına taşıyabileceği bir keyif olarak dekorasyon tutkunlarının yaşam alanlarına sokmak istiyoruz. Tüm stratejimizi bu doğrultuda kurguluyoruz.

HEM TARZ OLSUN HEM ULAŞILABİLİR

◊ Altıncı Cadde’nin koleksiyonları hakkında biraz bilgi vermenizi istesem...

- Altıncı Cadde tarz sahibi önerilere ve konseptlere ev sahipliği yapan, kısa sürede dekorasyon trendlerine yön verme noktasına gelen çok genç bir marka. Sadece ihtiyaca yönelik alışveriş yapanlara değil, evinin de kendisi kadar özel olduğunu düşünenlere hitap eden tasarımları sergilerken, ulaşılabilir olmayı da ilk sıraya koyuyoruz. Mobilyadan aydınlatmaya, ev tekstilinden mutfak eşyasına aslında bir evde ihtiyaç duyulabilecek her şeyi kapsayan çok geniş bir ürün yelpazemiz var.
Ürünlerimizin yüzde 60’ı uzman satın alma ekiplerimiz tarafından yurtdışından ithal ediliyor. Yüzde 40’ı ise Türkiye’deki iş ortaklarımız ile kendi tasarımlarımızı ürettirdiğimiz ürünlerden oluşuyor. Avrupa’nın en önemli dekoratif aksesuvar markaları da hem web sitemizde hem de mağazalarımızda satışa sunuluyor.
En önemli tasarım fuarlarını geziyor, tüm trendleri yakından takip ederek Altıncı Cadde tarzı ile birleştiriyoruz. Altıncı Cadde’nin kişiye özel mobilya üretim hizmeti de en önemli hizmetlerden biri.
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre mobilyalarımızı yeniden ürettirebiliyoruz. Ölçü, renk ya da meteryal farklılıkları yapabiliyoruz.

Haberin Devamı

Dekorasyon caddesi



EN BAŞINDAN BERİ HAYALİMİZ 1 NUMARA OLMAK

◊ Online satıştan mağazacılığa geçiş sürecinden de söz edebilir misiniz?

- Başladığımız günden bu yana her zaman hayalimiz ev dekorasyon alanında bir numaralı adres olmak, özgün koleksiyonları ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerimize sunmaktı.
Altıncı Cadde, Türkiye’de e-ticaret sektörünün gelişmeye başladığı bir dönemde, www.altıncıcadde.com ile hızla büyüyerek “omni channel” perakendecilik alanında Türkiye’de ilklere imza atmayı başladı.
Tek bir mağaza ile kalmadık, mağazalarımızı sürekli artırıyoruz. Müşterilerimiz web sitemiz üzerinden 30 bini aşkın mobilya ve dekorasyon ürününe ulaşabiliyor.
Ayrıca web sitemizde Altıncı Cadde markalı ürünlerimiz dışında, Türkiye’nin en önemli markalarını da Altıncı Cadde farklı ile sunuyoruz.
Amacımız, müşteri deneyimimizi hem online kanallarımızda
hem de mağazalarımızda en üst seviyeye çıkararak tarz sahibi evlere imza atmak.

Haberin Devamı

MAĞAZA SAYISI ARTACAK

◊ Mağazalarınız hakkında bilgi alabilir miyiz?

- İstanbul Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde, Nişantaşı’nda ve Bodrum Plaza’da olmak üzere toplam üç mağazamız var. Beni en çok heyecanlandıran geçtiğimiz ay sonunda Nişantaşı-Teşvikiye Caddesi’nde açtığımız yepyeni mağazamız. Altıncı Cadde’nin en büyük mağazası olma özelliği taşıyor.
1000 metrekareye konumlanan mağazamız için gözbebeğimiz diyebilirim. Çok özel bir mimari ekiple müşterilerimize üst düzey bir alışveriş deneyimi yaşatmak için titizlikle çalıştık. Dünya trendlerini yansıttığımız yaz 2016 koleksiyonumuz, mağazamızda sergileniyor.
Mağazamız ilk günden çok güzel geri dönüşler aldı. Trump Towers’da açtığımız ilk mağazamız ise şehrin en ulaşılabilir noktasında müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Bodrum Plaza’daki mağazaya gelince; özellikle dış mekan koleksiyonumuzu sergilediğimiz noktamız.
Bodrumluları Altıncı Cadde tarzı ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Yeni yılda yeni mağazaları hayata geçirmek için de çalışmalarımız sürüyor.

Haberin Devamı

Dekorasyon caddesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!