Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi

Güncelleme Tarihi:

Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 14:31

Televizyonda gördüğümüz güçlü kadınlar, genelde hikayenin oyun bozanlarıdır hep. Saf esas kız ve esas oğlanı ayırmaya çalışırlar. Fakat Burcu Biricik’in “Hayat Şarkısı” dizisinde canlandırdığı Hülya, bu klişeyi bozuyor. Hülya hedeflerine gerçek yollardan geçerek ulaşıyor, mutluluğu iyi niyete, kadere bırakmıyor, beklemiyor. Ne salt melek, ne salt şeytan. Biricik, hayat verdiği karakteri All dergisine anlattı.

Haberin Devamı

* “Hayat Şarkısı” ikinci sezona bomba gibi girdi. Farklı bir senaryo dinamiği var. Olayların gidişatı size neler hissettiriyor?
- Keyfimiz gerçekten yerinde. Sevilen bir işi ikinci sezonda aynı çizgide tutmak, seyirciyi kendinde bulmak zor bir iş sonuçta. Biz elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Hülya başka bir karakter. Entrika çeviren, her şeyi yapabilecek bir kadın. Aslında bütün bunları da aşkı için yapıyor.

* Gerçek hayatta da insanlar istediklerinin peşinden koşarken birçok hata yapabiliyor. Hülya çok içimizden. Sizce onu bu kadar sevdiren, saf iyi ya da kötü karakterlerin yanında daha gerçek olması mı?
- Aynen öyle, hepimiz gibi çok gerçek. Ne salt melek, ne salt şeytan. Dizilerin sıradanlaşan “melek” esas kızlarına benzemiyor. O nedenle insanların Hülya’yla empati kurması çok daha kolay. Üstelik kurdukları bağ da bu yüzden güçlü oluyor.

Haberin Devamı

Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi


HÜLYA’YLA KAVGAYA BİLE GİDERİM

* Sen olsan Hülya’yla arkadaşlık eder miydin?
- Kesinlikle ederdim, çok eğlenceli biri bence. Onunla birlikte kavgaya da giderdim, oturup dedikodu da yapardım.

* Biraz da film hakkında konuşalım. “Çok Uzak Fazla Yakın” hakkında nasıl geri dönüşler aldın?
- Genel olarak gayet güzeldi. Elbette hem iyi hem de kötü eleştiriler aldık fakat genel olarak sevildi. Duygusu, samimiyeti, gerçekliği beğenildi işin zaten. Bizim de istediğimiz buydu tam olarak.

Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi


EVLİLİK HAYATIMI PEK DEĞİŞTİRMEDİ

* Yazın herkesin konuştuğu bir düğünle evlendiniz. Hayatınızda neler değişti?
- Pek bir şey değişmedi diyebilirim. Düğün bizim için arkadaşlarımızla eğlenmek, dans etmek için organize ettiğimiz bir şeydi sadece. Yine aynı şekilde hayatımıza devam ediyoruz. İş yoğunluğundan biraz ayrı kalıyoruz bu aralar ama onun dışında her şey çok yolunda.

* Sosyal medyada da birbirinize tatlılıklar yapan bir çiftsiniz. İlişkilerin bu yeni halini dijital çağın nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz?
- Bilmem. Etkisini düşünmedim pek ama biz çok eğleniyoruz o videoları çekerken. Başkalarının ilişkilerini bilemem ama en azından bizimkisini olumlu yönde etkiliyor.

* Gelecekte Burcu’yu sence neler bekliyor?
- Umarım güzel şeyler bekliyordur. Büyük beklentilerim yok. Kendim için mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Haberin Devamı

Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi

 

DÜNYA DÜZENiNE KADINLAR HAKiM OLSAYDI BELKi DAHA MUTLU YAŞARDIK

* Çok güçlü bir kadın profili çiziyorsunuz. Canlandırdığınız karakterler de öyle. Kadınların dünya düzenine hakim olması sizce neleri değiştirir?
- Ah, işte bu en tehlikeli bir soru! Çok şeytani cevaplar geliyor aklıma! Şaka bir yana, belki daha mutlu, daha insani şekilde yaşardık.
 Şiddetin olmadığı, yeşiller, çiçekler içinde bir dünya! Ama neticede kadın-erkek, insanız işte. Aynı zayıflıklara, aynı güç düşkünü deliliğe sahip olma ihtimalimiz yüksek. Başta cennet gibi bir hayat olurdu ama çok sonra tüm düzen şu anda olduğu hale gelebilirdi yine. Kim bilir...

Haberin Devamı

Burcu Biricik: Evlilik hayatımı pek değiştirmedi

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!