Brad Pitt 'gençlik iksiri' satıyor: Ama çok pahalı!

Güncelleme Tarihi:

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2022 16:40

Neredeyse 60 yaşına merdiven dayayan Brad Pitt, görünüşe göre yıllara meydan okumanın yolunu buldu. Şimdi de bunu başkalarıyla paylaşmaya hazırlanıyor. Ama biraz pahalı bir şekilde.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİYLE MAHKEMELİK OLDU
Son haftalarda eski eşi Angelina Jolie ile Fransa'da mutlu günlerinde satın aldıkları Miraval Şatosu nedeniyle mahkemelik olan Pitt şimdi bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

FRANSA'DAKÄ° ÅžATOYLA BAÄžLANTILI
58 yaşındaki 6 çocuk babası Pitt, şimdi de kozmetik sektörüne atım attı. Cinsiyet farkı gözetmeksizin kadınların da erkeklerin de kullanabileceği, cilt yaşlanmasını yavaşlatan bir bakım ürünü serisini  piyasaya çıkarıyor Pitt. Bu ürün de Jolie ile mahkemelik olmasına yol açan Miraval Şatosu'yla bağlantılı.

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

Haberin Devamı

BENJAMIN BUTTON FÄ°LMLERÄ°NÄ° AKILLARA GETÄ°RDÄ°
Brad Pitt'in, piyasaya sürdüğü cilt bakım ürünü, aktörün 2008 yılında Angelina Jolie ile birlikte satın aldığı Miraval şatosunun bağlarında yetişen üzümlerin yanı sıra zeytinyağı da içeriyor. Fakat bir özelliği var: Fiyatı ortalamanın üzerinde yani çok pahalı. Brad Pitt'in cilt yaşlanmasını geciktirmeyi amaçlayan bu kozmetik markası onun rol aldığı ve giderek gençleşen sonunda da bebekliğine dönen bir adamı canlandırdığı Benjamin Button filmini akıllara getirdi. Pitt'in kozmetik markası, cilt temizleme suyu, sıvı krem, krem ve serum gibi dört üründen oluşuyor. 

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı


'YAŞLANMAKTAN KAÇIŞ YOK'
Aslına bakılırsa Brad Pitt, kendisinin de ifade ettiği gibi yaşlanma sürecinden kaçmaya çalışmıyor. Oyuncu, Vogue dergisine verdiği bir röportajda bu konuda "Bu bizim kaçamayacağımız bir durum. 'Yaşlanma karşıtı' ifadesi de komik, bir peri masalı" demişti. Fakat sonra da sözlerini şöyle sürdürmüştü: " Ama cildinize bakmak da sağlıklı bir davranış. Bu benim mesleğim gereği yapmayı öğrendiğim bir şey. Kendinizi iyi hissettiriyor."

Haberin Devamı

ESKÄ° NÄ°ÅžANLISINDAN Ä°LHAM ALDI: Aslında geçmiÅŸte cilt bakımıyla uÄŸraÅŸmak gibi bir alışkanlığı olmadığını söyleyen Brad Pitt bu konuda eski niÅŸanlısı Gwyneth Paltrow'un kendisini cesaretlendirdiÄŸi de itiraf etti. Bu kozmetik iÅŸine girmesinde de Paltrow'dan ilham aldığını saklamadı. Paltrow, 2008 yılında kurduÄŸu saÄŸlıklı yaÅŸam ve bakım ürünleri sunan Goop markasının da kurucusu.

Â

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

FARKLI KONULARLA GÃœNDEME GELÄ°YOR
Brad Pitt son dönemde rol aldığı ya da yapımcılığını üstlendiği filmlerin yanı sıra özel hayatındaki ve yatırımlarındaki gelişmelerle de gündeme geliyor. Eski eşi Angelina Jolie ile altı çocuklarının velayeti nedeniyle sürdürdükleri dava tam olarak sonuçlanmadı. Bu sürerken Jolie, Miraval Şatosu'ndaki hisselerini bir Rus iş insanına sattı. Pitt de kendisini zarara uğrattığı gerekçesiyle eski eşine dava açtı ve bu satışın iptal edilmesini istedi. Fakat bu isteği mahkeme tarafından kabul edilmedi.

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

MIRAVAL ÅžATOSU'NDA EVLENMÄ°ÅžLERDÄ°
Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ortak geçmişinde Miraval Şatosu'nun farklı bir yeri var. Flört ettikleri dönemde burayı satın alan çift, 2014 yılında da aynı şatoda evlenmişti.

Haberin Devamı

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

BİR DAVA DA JOLIE AÇTI
Pitt'in eli boş döndüğü bu davanın ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı. Jolie, Brad Pitt'i Miraval'ın alkollü içki üretim tesislerini ele geçirmek için kendisini saf dışı bırakmakla suçladı.  Jolie, Pitt'in velayet davası yüzünden kendisinden bu şekilde öç almaya çalıştığını belirterek aktör aleyhine 250 milyon dolarlık bir dava açtı.

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

ETEĞİYLE GALAYA DAMGA VURDU
Bunlar Brad Pitt'in son dönemde gündeme gelmesine yol açan tatsız gelişmeler. Fakat oyuncu, bu yılın temmuz ayında rol aldığı filmin galasında etek giymesiyle de çok konuşuldu. Pitt önemli rollerinden birini üstlendiği Bullet Train filminin Berlin galasında kırmızı halıya kahverengi eteği, aynı renk ceketi ve pembe gömleğiyle çıktı. Görünümünü botlarıyla tamamlayan Pitt, bunu "serinlemek için" yaptığını anlattı.

Haberin Devamı

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

MIRAVAL ARAZİSİNDE DEFİNE ARADIĞINI AÇIKLADI
Brad Pitt bu galadan tam bir ay önce de birkaç sene önce efsanelere inanıp Miraval Şatosu'nun arazisinde define aradığını söyleyerek gündem olmuştu. Pitt, bu işin kendisinde bir takıntı haline geldiğini hatta define aramak için özel ekipman satın aldığını bile anlatmıştı.

Brad Pitt gençlik iksiri satıyor: Ama çok pahalı

YÜZ KÖRLÜĞÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Bu yıl Brad Pitt'in konuşulmasının başka bir nedeni de yüz körlüğü sorunu yaşadığını söylemesi oldu. Pitt yine haziran ayında bir röportajda beynin bir bölgesindeki eksikliğin neden olduğu prosopagnazi yani yüz körlüğü hastalığı olduğuna inandığını açıkladı. Daha önce de benzer iddiasını tekrarlayan Pitt, resmi olarak teşhis almadığını ama gösterdiği bütün belirtilerin bu prosopagnozi hastası olduğunu doğruladığını ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!