Bomba aşk iddiası...Ali Sunal'dan yanıt

Güncelleme Tarihi:

Bomba aşk iddiası...Ali Sunaldan yanıt
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 12:38

Kızları Derin ile Deren'in babası mimar Eren Talu'dan 2011'de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof. Dr. Emre Alkin'le bu yılın başında yollarını ayıran Defne Samyeli, iddiaya göre Ali Sunal’la aşk yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

 Takvim'in haberine yakın dostları aracılığıyla tanışan Defne Samyeli ve Ali Sunal’ın 1 aydır gizli gizli görüştüğü konuşuluyor.

Daha önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyen Defne Samyeli ile Ali Sunal, takipleşmeye de başladı.

Güzel oyuncu, geçen gün 40 yaşına giren Ali Sunal için 'La Scarpetta' adlı mekanda düzenlenen sürpriz doğum günü partisine de katıldı.

Şimdilik birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşulan ikiliden Defne Samyeli, yaş günü partisinde çekilen kareleri de "İyi ki doğmuşsun. Hep beraber nice mutlu senelere. Hayat pijama rahatlığında olsun" notuyla paylaştı.

Güldük geçtik

Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın” kampanyasına destek olmak toplantıya katılan Ali Sunal, Defne Samyeli ile arasında çıkan ‘Aşk yaşıyorlar’ haberine isyan etti. ‘Evet arkadaşım ama biz buna güldük geçtik, buluşur yemek yeriz, bu aşk yaşıyorlar anlamına mı geliyor, çok samimi arkadaşım o kdar, kimden nereden çıkıyor bu haberler anlamıyorum’ dedi.

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!