Bir tek ben değil herkes estetikliydi

Güncelleme Tarihi:

Bir tek ben değil herkes estetikliydi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 15:12

“Bu Tarz Benim” yarışmasıyla adını duyuran Nil Anka’nın Angelina Jolie’ye benzemek için estetik yaptırdığı iddia edildi. Popüler bir şarkıcı olmayı hedefleyen Anka ise sadece burnundan operasyon geçirdiğini söyledi: “Benim için esas olan, taklit etmemektir. Ki ben de taklit etmiyorum.”

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim” programına katılmaya nasıl karar verdiniz?
- Albümüm için hem maddi hem de manevi yönden destek almam gerekiyordu. Çünkü sektöre ilk girdiğim dönemlerde öyle vaatlerle karşılaştım ki, bir an kendimi dünya starı zannettim. Fakat zamanla hepsinin içi boş çıktı. Kimse verdiği sözü yerine getirmedi. Hayallerim için tek bir şansım vardı; o da “Bu Tarz Benim”e katılmak. Yeteneğimi orada gösterebileceğimi düşündüm. Bunu da başardığıma inanıyorum. Gerçekten güzel bir deneyim oldu benim için.

Yayın esnasındaki hararetli tartışmalarınız gerçek miydi, yoksa bir kurgudan mı ibaretti?
- Orada benim gibi düşünmeyen, televizyona malzeme olmak isteyen birçok figür vardı. Programda beni çok yıpratmak istediler ama bunda başarılı olamadılar. Şunu da eklemeliyim ki; o tartışmalar gerçekten yaşanıyor. Kimse demiyor “Onu yapın, bunu yapın” diye. Kavgalar genellikle kıskançlıktan kaynaklanıyor. Sizde bir potansiyel olduğunu fark ettiklerinde üzerinize oynuyorlar. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; geleceği olabilecek tek yarışmacı bendim. Kliplerim nedeniyle belli bir dinleyici kitlem ve o zaman netlik kazanmış sahne çalışmalarım vardı. Hâl böyle olunca çok fazla göze battım.

7’DEN 7’E HERKES BENİ SEVDİ

“Bu Tarz Benim”, kariyerinizi ne yönde etkiledi?
- Halkın tepkisini ölçme fırsatı yakaladım. Haftanın 6 günü oradaydım. Gelen tepkilerden anladım ki, 7’den 70’e herkes beni sevdi. Çünkü hiçbir zaman farklı bir insan olmadım, her zaman kendim gibiydim. Adım artık sabır taşına çıkmıştı. Kavgayı sevmeyen bir kişi olarak tartışmalara karışmıyordum. Acımasız eleştirilerine maruz kaldım ama terbiyemi bozmadım. İnsanlar iyiyi kötüyü iyi ayırt ettikleri için beni kendilerine daha yakın gördüler. Artık daha çok ekranda olmamı istiyorlar.

BİR TEK BURNUMU YAPTIRDIM

Yarışmada Angelina Jolie’ye benzemek için estetik yaptırdığınız söylendi. Doğru mu bu?

- Dünyanın en güzel kadınına benzetilmek hoşuma gidiyor ama benim için esas olan, taklit etmemektir. Ki ben de taklit etmiyorum. O evli ve çocukları var. Ben ise bekârım ve müzikle uğraşıyorum. Benim bir tek burnumda estetik var. Yarışmada da eline Angelina Jolie’nin fotoğrafını alıp “Operasyon yaptırmış” dediler. Ona bakarsanız oradaki herkes estetikliydi. Bir tek ben değildim ki.

İleride oyunculuk yapmayı düşünür müsünüz?
- Kariyer hedefimi müzik üzerine planladım. Şu anda ona kilitlenmiş durumdayım. Eğer ki oyunculuk ya da modellik teklifleri gelirse neden olmasın?

Haberin Devamı

BU YOLA GÖNÜL KOYDUM
Popülerliğinizi artırmak ya da korumak adına nasıl bir yol yol izliyorsunuz?

- Popülerliği yakaladığımda kalıcı olacağıma inanıyorum. Çünkü bu yola gönül koydum. Sesimi duyurabilmek için gece-gündüz çalışıyorum. Ama bunun için bir çabam yok. Yalnızca müziklerimi sevenlerime ulaştırmak istiyorum.

Haberin Devamı

KALBİM BOŞ ADAY BİLE YOK

Aşk hayatınızda durumlar nasıl?

- Şu an bir aday bile yok (gülüyor). Görüntü itibariyle sevgilim olduğunu düşünüyor olabilirler. Aksine hayatımda kimse yok. Şimdilik kalbim boş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!