Bir daha Hollywood yıldızıyla çıkmam!

Güncelleme Tarihi:

Bir daha Hollywood yıldızıyla çıkmam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 16:25

Kendisi aslında 5 Grammy ödüllü bir müzisyen ancak Türk halkı onu Pamela Anderson’la yaşadığı aşkla tanıdı. Albümleri milyonlar satan ve hâlâ Amerikan müzik sektörünün önemli isimlerden olan Kid Rock, Başkanlık seçimleri öncesi yine gündemde. Sıkı bir Cumhuriyetçi olan müzisyen, özel hayatının kapılarını Kelebek’e açtı.

Haberin Devamı

Bir daha Hollywood yıldızıyla çıkmam

OĞLUM BENİ GENÇ YAŞTA DEDE YAPTI

Onunla yaptığım ilk röportajın üzerinden 10 yıl geçmiş... O zamanlardan aklımda kalan, röportaj boyunca sigara ve bira içmesi, s..tir sözünü de çok sık kullanmasıydı.

Ve 10 yıl sonra...

Yine o yıllardaki gibi müthiş özgüvenli ama o zamankinden çok daha olgun bir Kid Rock var karşımda... Elinde su şişesinden başka bir şey de yok!
Bu olgunluğun temelinde dede olmasının yatıp yatmadığını soruyorum şakayla karışık:
“Evet oğlumun bebeği oldu, beni çok genç yaşta dede yaptı. 40’ların ortasında dede olmak da fena değil aslında. Hiçbir sorumluluğum yok. Sadece her dede gibi bebekle oynuyorum, o kadar.”

BAŞKA ŞARKICILARDAN İYİ OLDUĞUMU BİLİYORDUM

Tam olarak ne zaman “büyük şeyler” başarabileceğini anladığını soruyorum; ona da yanıt hazır:
“Her zaman biliyordum, her zaman. Daha önce birçok plak şirketi tarafından reddedilmiştim. Sonra Atlantic Records’a gittim. Ve imzayı attım. İyi bir zamanlamaydı. Çünkü başarı, para ve hayranlara hazırdım! Başka şarkıcıların yaptıklarını takip ediyordum. Onlardan daha iyi olduğumu da biliyordum. Tabii bunu kanıtlamak benim elimdeydi. Plak anlaşmasını yaptım, yoluma devam ettim. Devamında plak şirketimin bile önceden tahmin edemediği bir başarı geldi.”

TÜRKİYE’DE PEŞİMİZE DÜŞEN PAPARAZZİ AMERİKALI’YDI

Kid Rock denince akla hemen Pamela Anderson geliyor. Tabii ben de hemen onu soruyorum...

◊ Pamela Anderson’la kısa bir evliliğiniz oldu...
- Kısa ve öz, evet. Onu bir kenara koydum.

Haberin Devamı

Bir daha Hollywood yıldızıyla çıkmam



◊ Hatırlıyorum da paparazzilerle Türkiye’de sıkıntı yaşamıştınız. Pamela’yla seni takip ettiler diye çok sinirlenmiştin...
- Evet, kesinlikle rahatsızlık vericiydi. Bu söz Türkiye hakkında bir şikayet gibi anlaşılmasın sakın... İnsanlarını da, yemeklerini de seviyorum. Zaten peşimizdeki paparazzi de bizim gibi Amerikalı’ydı. Hepsi bundan ibaret. Sahnede değilsem, hayatımı objektiflerden uzak tutmaya dikkat ediyorum. Ama Pamela’yla bu imkansızdı.

◊ Bir daha kesinlikle bir Hollywood yıldızıyla birlikte olmam mı diyorsunuz yani?
- Asla. İmkansız. Bu Pamela’nın hatası değildi tabii... Sadece o hayat bana göre değil.

Haberin Devamı

PARA BENİ DEĞİŞTİRMEDİ DERSEM DÜRÜST OLMAM

◊ Yıldız olmak aynı zamanda zengin olmak demek... Sizde durum ne?
- Fakir bir aileden gelmedim. Başarılı olmadan önce de açlık falan çekmiyordum. Babam otomobil satışı yapıyordu. Annem ev kadınıydı. Orta sınıf bir aileydik. Hillary Clinton gibi “Amerikalılar her gün ne hissediyor biliyorum” diyemem. Yine de “Para beni değiştirmedi” dersem dürüst davranmış olmam. Ama konser biletlerimi herkesin gelebileceği bir seviyede tuttuğumu söyleyebilirim.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!