Bennu Gerede kimdir? Eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu kim?

Güncelleme Tarihi:

Bennu Gerede kimdir Eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu kim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 11:07

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Bennu Gerede, eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu'nun bebeğini ve kendisini boğmaya çalıştığı iddiasıyla gündeme geldi. Söz konusu iddialar ardından Bennu Gerede ve Ahmet Ağaoğlu’na ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Bennu Gerede kimdir, eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu kim?

Haberin Devamı

Bir dönem Survivor yarışmasına katılan ve diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla hafızalara kazınan Bennu Gerede, 30 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası doktor, annesi ise senarist olan Gerede'nin dedesi Kurtuluş Savaşı gazisi ve aynı zamanda Atatürk'ün yaveri, eski büyükelçi Albay Hüsrev Gerede'dir. Kız kardeşi Fas'da yaşayan Gerede bebekken, babasının işi nedeniyle ailecek New York'a taşındı.

Lisans eğitimini, New York'ta ki Parsons School of Art'ta fotoğrafçılık üzerine alan Bennu Gerede, eğitimini tamamladıktan sonda ablası Şiva ile birlikte İstanbul'a geldi. Mankenlik, fotomodellik, oyunculuk yaptı. Bennu Gerede, bir müddet Fransa'nın güneyinde bir yatılı okula gitti, 4 yıl fotoğrafçılık eğitimi aldı. Ardından Türkiye'ye dönerek fotoğrafçılık üzerine çalışmaya başladı. 1989 yılında oyunculuk yolunda bir adım atan
Bennu Gerede, ''İz Peşinde" dizisinde Füsun karakterine hayat verdi. İlk sinema filmi ise 1991 yılında çekilen, ''Kurt Kanunu" filmidir. ''Aşk Ölümden Soğuktur'' adlı filmde Kadir İnanır ile başrolde oynadı.

Bennu Gerede, 1999 yılında Amsterdam'da tanıştığı fotoğrafçı Koray Erkaya ile Mısır'ın Sina Çölü'nde evlendi. 2000 yılında New York'ta "Daren" ve "Dilan" adında ikiz oğulları oldu. 2001 yılında "Miro" Adını verdikleri bir oğlu daha oldu. Çift 2006 yılında ayrıldı. Bir dönem en yakın arkadaşı Zeynep Tunuslu'nun 2001 yılında ayrıldığı eşi Ahmet Ağaoğlu'yla 2006 yılında aşk yaşadı ve bu birlikteliğinden 2007 yılında Kai adında bir oğlu oldu. Gerede, 19 Mart 2010 tarihinde Cem Büyükhanlı ile evlendi. Ancak 6 Mayıs 2011 tarihinde boşandı.

Fotoğrafçı Gerede, Panama'da çekimi yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında 2013 yılında, Ünlüler takımında yer aldı.

Ahmet Ağaoğlu kimdir?

Haberin Devamı

Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'de yiyecek ve içecek konusunda uzmanlaşmış fotoğrafçılardan biridir. Fotoğraf çekmeye ilgisi dokuz yaşında iken başlayan ve babasının ısrarı üzerine Londra da Arkeoloji bölümünde okuyan Ahmet Ağaoğlu, sonra tekrar fotoğrafçılık üzerine eğitim aldı. Daha önce Londra'da bir yiyecek ve içecek fotoğrafçısı olarak çalıştı. 1995 yılında İstanbul'a taşındı ve o zamandan beri Türkiye’de yaşıyor. Müşterileri arasında yiyecek ve içecek sektörünün dev isimleri var.

 

BAKMADAN GEÇME!