Beni yanlış anladılar

Güncelleme Tarihi:

Beni yanlış anladılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 01:54

TUBA Ünsal, ‘zenginler kulübü’ olarak bilinen Soho House’a üye olmak istediği, ancak ‘siyasi kimliği’ nedeniyle reddedildiği iddiasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ünsal, önceki gün Twitter’a “İnsanlara komite için teklif götürüp, bütün kontaklarını alıp sonra ‘Siyasi kimliğinizden dolayı sizi alamıyoruz’ diyen Soho House, bravo size... Milyarlarca lira öde üyeliğe. İçeride bak bakalım kimler var?” yazdı. Bu tweet, kulübe üye olmak istediği, ancak alınmadığı şeklinde haber oldu.

KOMİTE İÇİN TEKLİF GELDİ

Mesajının yanlış anlaşıldığını söyleyen Ünsal ise şu açıklamayı yaptı: “Bana üyeleri seçen komitede olmam teklif edildi. Komitede yer almadım ama bir arkadaşım onlarla çalışmaya başladı, ben de çevremden üyelikle ilgili onlara destek oldum. Ben Berlin’de Soho House’da evlendim. Türkiye’deki Soho House’a üyeliğimin kabul edilmemesi falan söz konusu değil yani. Arkadaşım iki ay komitede çalıştı, sonrasında Soho House İstanbul sorumlusu Chris ‘Sizi ortaklarımızın siyasi endişelerinden dolayı komiteye alamıyoruz’ dedi. Ben de bununla ilgili bir tweet attım, fakat yanlış anlaşılmış.” Yıllık üyeliğin yaklaşık 5 bin TL olduğu Soho House’lara Malkoç Süalp ve eşi Bade İşçil ile Hacı Sabancı da üye.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!