‘Aynı kareye girmem’ demişti

Güncelleme Tarihi:

‘Aynı kareye girmem’ demişti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2014 08:57

Ata Demirer, “Alaturka” adlı albümünün çıkışını eğlenceli bir yemek davetiyle kutladı. Gece, ünlü isimleri bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Ünlü komedyen Ata Demirer, “Alaturka” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu. BKM Müzik imzasıyla satışa çıkan albüm için önceki akşam yemek daveti verildi. “Hayat çok kısa, hayalleri gerçekleştirmek lazım. Benim de bir hayalim vardı, beni yetiştiren, üzerimde emeği olan konservatuvar hocalarıma da bir gönül borcum vardı, bu albümle hayalimi gerçekleştirdim” diyen Demirer, albümde yer alan şarkıları seslendirdi. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ-Zafer Çika, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Hakan Algül, Tarık Ünlüoğlu, Suzan Kardeş ve Necati Akpınar da gecede Demirer’i yalnız bırakmadı.

DALGA GEÇİLMEMESİ GEREKEN BİR ALBÜM
Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ata Demirer, “Alaturka”nın üçüncü albümü olduğunu belirterek “Diğer ikisi komik, esprili albümlerdi. Ancak bu, dejenere edilmemesi, dalga geçilmemesi gereken ağır bir albüm” dedi. Esprili parçalar olmadığı için klip çekmeye utandığını söyleyen komedyen, “Okuma provalarından yapılan çekimleri montajlayıp klip haline getirdik” dedi. Yeni filmini kışa doğru vizyona çıkaracağını da açıklayan Demirer, “Niyazi Gül karakterini film yapıyorum. Yazın çeker, kışın vizyona sokarım. O arada da okullar açılınca kısa bir tatil yaparız” diye konuştu.

‘Aynı kareye girmem’ demişti

Ata Demirer, geçen yıllarda “Ata’yla aynı kareye girmem” diyen Ali Poyrazoğlu ile MGD gecesinden basına yansıyan fotoğraf hakkındaki sorulara, “Böyle bir durumdan haberim yok” diyerek kimseyle sorunu olmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!