Annesinden daha çabuk yaşlandı

Güncelleme Tarihi:

Annesinden daha çabuk yaşlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 13:17

Önceki gün başlayan 73'üncü Venedik Film Festivali devam ediyor... Galalar birbirini izliyor, ünlü konuklar da bu tarihi kenti dolduruyor. Festivalin bu yıl Sam Mendes başkanlığındaki jürisinde de sinema sanatının ustaları yer alıyor. Bunlardan biri de sinemanın iki efsane oyuncusunun kızı olan Chiara Mastroianni.

Haberin Devamı

 

44 yaşındaki Mastroinni, bu yıl jüri üyeleri arasında yer alıyor. 1991 yılında hayata veda eden efsane oyuncu Marcello Mastroianni ile hala dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Catherine Deneuve'ün kızı olan Chiara Mastroianni, kırmızı halının da en çok dikkat çeken konukları arasında.


1990'larda sinemanın en güzel genç yıldızları arasında gösterilen Chiara Mastroianni'nin dikkat çeken bir başka yanı da geçip giden yıllara çok fazla direnememesi oldu.

 

Görünüşe göre estetik operasyonlardan da uzak duran bir çocuk annesi Chiara Mastroianni'nin yaşından daha olgun görünmesi de gözden kaçmadı.


Marcello Mastroianni ve Catherine Deneuve gibi iki ustanın kızı olarak 1972 yılında dünyaya gelen Chiara Mastroianni de sinemada kariyer yapmaya başladı.

Haberin Devamı


Aynı zamanda bir şarkıcı da olan Mastroianni, çocukluğundan bu yana kameralar karşısında.

BAKMADAN GEÇME!