Bu kez Angelina şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Bu kez Angelina şaşırttı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 26, 2021 10:30

Sinema dünyasında son günlerin en çok konuşulan kişisi Angelina Jolie. Bunun en önemli nedeni de başrollerinden birini üstlendiği Eternals filmi ve bu filmin galalarına çocuklarıyla birlikte gitmesi.  Özellikle de o zamana kadar sürekli erkek kardeşleri gibi giyinen Shiloh'nun ilk kez elbise giymesi de bu duruma katkıda bulundu.

Haberin Devamı

ANGELINA BU KEZ ESPRÄ° KONUSU OLDU
Bu yıl 16'ıncı kez düzenlenen Roma Film Festivali'nin de konuklarından biriydi Angelina Jolie. Gala gecesinde kırmızı halıya iki kızı Shiloh ve Zahara ile birlikte çıktı. Gelecekte bir moda tasarımcısı olmayı hayal ettiği bilenen Zahara yine pırıltılı bir gece elbisesi giydi o gece. Shiloh da ikinci kez fakat ablası Zahara'dan farklı olarak spor bir elbise tercih etti. Üstelik bu kez daha dikkat çekici bir makyaj yapmıştı ve annesine benzerliği daha fazla görünür hale gelmişti. Fakat bütün bunların arasında Angelina Jolie, bir kez daha hepsini gölgede bıraktı. Ama bu kez biraz da "espri konusu" oldu.

Bu kez Angelina şaşırttı

Haberin Devamı

SAÇLARI GÖZDEN KAÇMADI
46 yaşındaki altı çocuk annesi Angelina Jolie, Versace tasarımı gümüş rengi bir gece elbisesiyle kırmızı halıya çıktı. Sade ama göz alıcı kıyafetiyle de bütün dikkatleri üzerine çekti. Saçlarını da genellikle kullandığı gibi açık bıraktı. İşte saçlarındaki o ilginç görünüm de meraklı bakışlardan kaçmadı.

Bu kez Angelina şaşırttı

KAYNAK SAÇ İYİ YERLEŞTİRİLMEMİŞ
Angelina Jolie, gala için zaten uzun olan saçlarını biraz daha uzun göstermek için kaynak saç yani ek saç kullanmıştı. Fakat bu ek saç, bir talihsizlik sonucu aşağıya sarkarak belirgin hale geldi. Oysa olması gereken o değildi, kaynak saçın Jolie'nin kendi saçlarından farklı görünmemesi gerekiyordu. İşte bu durum da Jolie'nin sosyal medyada gündem olmasına yol açtı.

Bu kez Angelina şaşırttı

SAÇ TASARIMCISINA ELEŞTİRİ YAĞDI
Güzel yıldızın saçlarının bu görünümü sosyal medya kullanıcıları arasında da espri konusu oldu. Twitter başına geçenler bu görüntüyü eleştiren mesajlar paylaştı. Bunlardan biri "Angelina Jolie'nin kırmızı halıda böyle görünmesine nasıl izin verirsiniz?" diye sorarken bir başkası yıldızın saç tasarımcısını kast ederek "Biri işinden kovuldu" diye yazdı.

Haberin Devamı

Bu kez Angelina şaşırttı

SABAH DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYORDU
Jolie'nin saç tasarımcısının olabildiği kadar hızlı bir şekilde işten atılması gerektiğini savunan çok sayıda kişi vardı sosyal medyada. Bazı kişiler, günün ilk saatlerinde katıldığı basın toplantısında Jolie'nin saçlarının son derece güzel göründüğünü hatırlatarak "O saçların bu kadar dağınık hale nasıl getirdiniz?" diye sordu.

Bu kez Angelina şaşırttı

ZAHARA TARZINI BOZMADI
Jolie dikkatli gözlerden kaçmayan bu küçük kusura rağmen kırmızı halıda kelimenin tam anlamıyla ışıl ışıl bir görüntü sergiledi. Eternals'in Los Angeles galasında Jolie'nin 2014 yılındaki Oscar töreninde giydiği elbiseyi giyen Zahara, Roma Film Festivali için de yine dikkat çekici bir gele elbisesi giydi. Saçlarını açık bırakan Zahara, annesiyle el ele objektiflere gülümsedi.

Haberin Devamı

Bu kez Angelina şaşırttı

SHILOH YÄ°NE ELBÄ°SE GÄ°YÄ°P MAKYAJ YAPTI
Bu kez Jolie'nin yanında oğulları Maddox ve Pax Thien ile ikizleri Vivienne ve Knox yoktu. Ünlü oyuncu, 16 yaşındaki Zahara ve 15 yaşındaki Shiloh eşliğinde kırmızı halıya çıktı. Eternals'ın Los Angeles galasında ilk kez elbise giyen Shiloh bu kez de aynı tarzı tercih etti. Siyah bir elbise giyen Shiloh, görünümünü sarı, siyah ve kırmızı renkli spor ayakkabılarla tamamladı.

Â

Bu kez Angelina şaşırttı

ANNESÄ°NÄ°N KOPYASI
Yıllardır erkek çocuk giysileri giymeyi tercih eden Shiloh'nun saç modeli ve yapılan makyaj da dikkatlerden kaçmadı. Özellikle göz ve dudak makyajı dikkat çekti Shiloh'nun. Genç kızın bu görünümüyle annesine olan çarpıcı benzerliği bir kez daha ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bu kez Angelina şaşırttı

GEÇEN HAFTA HERKESİ ŞAŞIRTTI
Shiloh Jolie Pitt, geçen hafta da kardeşleriyle birlikte Eternals'ın Los Angeles galasında annesine eşlik etti. İşte o gece Shiloh görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Çünkü genç kız ilk kez elbise giymişti. Bugüne kadar defalarca annne ve babasıyla Film galalarına katılan Shiloh, bu kez siyah ya da gri takım yerine, toprak rengi bir elbise giydi. Uzatmaya başladığı saçlarını at kuyruğu yaptı. Beyaz babet ayakkabıları, her iki ayak bileğine de taktığı halhallarıyla da görüntüsünü tamamladı. Hatta yüzüne de çok hafif bir makyaj yaptı. Bu görüntüsüyle de yıllardır erkek çocukları gibi bir görünüm sergileyen Shiloh, ilk kez yaşına ve cinsiyetine uygun bir görüntü sergiledi. Bu ayrıntıyla da gecede annesi Angelina Jolie'den bile daha çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Bu kez Angelina şaşırttı

JOHN YA DA PETER DİYE ÇAĞRILMAK İSTİYORDU
Kelimenin tam anlamıyla dünyanın gözleri önünde büyüyen Shiloh Jolie Pitt, diğer kız kardeşleri Zahara ve Vivienne'in aksine, o gala gecesine kadar bir kız çocuğu değil, erkek çocuğu gibi giyiniyordu. Hatta bir dönem adını değiştirip John ya da Peter diye çağrılmak istediği haberleri de basına yansımıştı. Üstelik bütün bunlar iddia değil gerçeğin ta kendisiydi.

Bu kez Angelina şaşırttı

'AİLE İÇİN SEVİMLİ OLSA DA BAŞKALARINA UYGUNSUZ GELEBİLİR'
Brad Pitt, 2008'de Oprah Winfrey'in programına konuk olduğunda, o dönemde 2 yaşında olan Shiloh'nun John ya da Peter adıyla çağrılmak istediğini söylemişti. Pitt, kızının kendisine bu isimleri yakıştırmasının da James Matthew Barrie'nin ünlü romanı Peter Pan'in etkisi olduğunu söylemişti. Pitt o söyleşide "Bilirsiniz, bu tür şeyler aileler için sevimli olsa da diğer insanlara uygunsuz görünebilir" diye konuşmuştu.

Bu kez Angelina şaşırttı

'O İSTEDİ , BİZ DE SAÇLARINI KESTİRDİK'
Angelina Jolie de kızı Shiloh'nun erkek kardeşleri gibi görünmeye çalışmasına ilişkin sorularla sık sık karşılaştı yıllar içinde. Kızının, kendisini erkek kardeşlerinden biri gibi gördüğünü belirten Jolie 2011 yılında Vanity Fair'e verdiği röportajda "Erkek çocuğu gibi olmak istiyor. Biz de saçlarını kestirdik. Shiloh, erkek kardeşlerinden biri olduğunu düşünüyor" demişti.

Bu kez Angelina şaşırttı

'BU, DÜNYAYA ANLATILMASI GEREKEN BİR DURUM DEĞİL'
Jolie, daha sonra verdiği bir başka röportajda da Shiloh'un bu tercihinin dünyaya açıklanması ve yorumlanması gereken bir durum olmadığını savunmuştu. Ünlü yıldız "Bazı çocuklar pelerin giyer ve Süpermen olmak ister, Shiloh da erkek kardeşleri gibi görünmek istiyor. Bu bize sürpriz oldu ve gerçekten ilginç. Fakat Shiloh bundan daha fazlası. Çok eğlenceli, tatlı ve sevimli" demişti.

 

BAKMADAN GEÇME!