Ah Şu Gençler Manchester’da

Güncelleme Tarihi:

Ah Şu Gençler Manchester’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 12:37

İngiltere’nin Manchester kentinde Manchester Türk İngiliz Derneği bünyesinde kurulan Türk Tiyatro Kulübü, Turgut Özakman’ın ‘Ah Şu Gençler’ adlı tek perdelik oyununu sahneye taşıyor.

Haberin Devamı

GÜLÇİN Çakır’ın yönetmenliğini, Asil Özdemir’in reji asistanlığını, Serap Yılmaz’ın da plan ve organizasyon direktörlüğünü üstlendiği oyun pazar günü sahnelenecek. Dans ve koreografileri Loo Yeo’ya ait olan oyunda, Asil Özdemir, Asu Uzun Latham, Didem Gül Edwards, Eşref Ulaş, İlknur Deynekçi, İrem Deynekçi, Pelin Akın, Serap yılmaz, Şebnem Ata ve Wellington Tsang rol alıyor.

Ah Şu Gençler Manchester’da

İlk oyunlarını seyircilerle buluşturmaktan dolayı heyecan ve coşku içerisinde olduklarını ve oyunda izleyenleri biraz eskilere götürmek istediklerini belirten Serap Yılmaz, “Oyunda çok emek veren tiyatro ekibi, nasıl bu oyunda kendilerinden birçok şey buldularsa, seyircilerin de sahnede kendi izlerine rastlayacağına inanıyoruz. Bol eğlenceli oyunda tiyatro severleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız” dedi.
Oyun, 5 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da ‘Nort West Theatre Arts’ın, 270A Lightbowne Road, Manchester M40 5HQ’ adresinde sahnelenecek.
Turgut Özakman, kabare türü müzikli oyun Ah Şu Gençler’i 1983 yılında yazmıştı. Yazar, bu oyunda gençlerin ağzından aile ilişkilerini ve sorunları tatlı bir dille anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!