250 liralık gelin başı

Güncelleme Tarihi:

250 liralık gelin başı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 16:22

Kanal D’nin yeni dizisi “Hayat Şarkısı”nda Hülya karakterini canlandıran Burcu Biricik, daha ilk bölümlerde tarzıyla kendinden söz ettirmeye başladı. Dikkat çeken diğer detaysa kullandığı kürkler.

Haberin Devamı

250 liralık gelin başı

Hülya Çamoğlu Cevher, daha çocukken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolu bir karakter. 
Acımasız görünüyor ama özünde bir o kadar saf ve masum...Üniversiteyi İstanbul’da okuduğu için şehirli bir stile sahip... Yırtmaya odaklı hırsları olduğu için de gösterişli bir tarzı var.

 

 

250 liralık gelin başı

Burcu Biricik’in stilini Fatoş Suda kurgulamış. Suda, “Hedefine o kadar odaklı ki okyanuslarda yüzerken minik derelerde boğulmayacak kadar zeki bir karakter, bu kostümü için de geçerli... Nasıl giyinmesi gerektiğini çok iyi biliyor” diyor. Bu yüzden ilk bölümlerde takıyı ve kürkü biraz abartmış.

Haberin Devamı

250 liralık gelin başı

 Tüm yaşamı boyunca beklediği zenginliğin dışa vurumunu kürklü paltolorla yapmış. Leoparlısından gökkuşağı renklisine türlü türlü kürkleri var Hülya’nın. Hepsinin ortak özelliği ise yapay yani sahte kürk diye tabir edilen peluştan yapılması...Gerçek kürk kullanmamak stilist Fatoş Suda’nın meslek ilkelerinden biri, Burcu Biricik de aynı şekilde “Ben de zaten giymem” deyince ortaya güzel bir işbirliği çıkmış. 

250 liralık gelin başı

Neresi güzel biliyor musunuz? Burcu Biricik kürkleri canlandırdığı karakterin özündeki masumiyeti gizlemeden taşıyor. Kürkler gerçek olsaydı o masumiyetin esamesi okunur muydu sizce?* Leopar desenli palto: Mango 264 TL* Renkli palto: H&M 220 TL* Bordo mont: adl 249 TL


Meryem evlense bu gelinliği giyer

250 liralık gelin başı


Son haftalarda dizilerde evlenen evlenene... Dolayısıyla gelinlikler yarışıyor gibi bir durum var...Ama kim ne derse desin, Meryem Uzerli “Gecenin Kraliçesi”nde arayı çok açtı. Selin karakteri son bölümde öyle 
bir gelinlik giydi ki, izleyenlerin yarısından fazlasının ağzının suyu aktı. Evli olmasına rağmen sırf böyle bir gelinlik giymek için nikah tazeleme planları yapanlar biliyorum. Gelinlik her şeyden önce çok zarif. Tıpkı Meryem gibi... Onun stilini oluştururken abartıdan kaçındığını iyi 
biliyorum. Bu yüzden diyorum ki Meryem yarın evlense buna çok yakın bir gelinlik giyer. Belki belinden 
kalçalarına inen transparanlığı kapattırır o kadar. * Gelinlik: Tuvana Büyükçınar 7500 TL 

Haberin Devamı


Herkesin elindeki “O” çanta 

250 liralık gelin başı


Paramparçadaki Dilara karakterinden “Poyraz Karayel”in Ayşegül’üne ve “Gecenin Kraliçesi”nin Selin’ine herkes 
bu çantayı, daha doğrusu O çantayı takıyor. Ayşegül Kunter’in tasarladığı “O” ya da “Mynameiso” çantalar tabiri caizse patladı. Bu çantalar yüzde 100 deriden üretiliyor. Aslında el çantası yani clutch ama farklı kullanım stilleri var. 

250 liralık gelin başı


Elinize, kolunuza ya da freebag gibi belinize takabiliyorsunuz. Fiyatları 400 TL’den başlıyor, ortalama 700-800 liraya iyi bir “O” çanta alınabiliyor.


Yeşil elbise olmadı

Haberin Devamı

En az başrol oyuncuları kadar özenli giydirilen yardımcı oyuncuların olduğu yapımlara bayılıyorum. “Kiralık Aşk”ın Yasemin’i  Sinem Öztürk de ilk günden beri giydikleriyle konuşuluyor.Fiziksel anlamda avantajlı olan oyuncunun hayli yıpranmış saçlarını kestirmekle hayatının en doğru kararlarından birini verdiğini söylemeliyim. Böyle çok daha güzel...

250 liralık gelin başı

Bir önceki bölümde giydiği Yasemin Pekkan tasarımı deri gömleğini çok beğenmiştim ama son bölümde giydiği yeşil elbise için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Vücudu tamamen sarıp kişiyi daha ince göstermesi gereken balık elbise, aksine oyuncuyu göbekli gibi göstermişti. Göğüsten dar gelen elbisede yer yer katlanmalar, yer yer potluklar göze çarpıyordu.Açıkçası Yasemin’in özel bir davete katılırken giydiği elbisesinin daha özenli seçilmesini beklerdim.

Haberin Devamı

250 liralık gelin başı

Saçları ise atkuyruğu yapılmamalı, ıslak halde geriye doğru taranmalıydı. 
* Deri gömlek: Yasemin Pekkan 3670 TL. 
* Yeşil Elbise: Boz Sisters 3200 



250 liralık gelin başı

250 liralık gelin başı


Gelelim “Güneşin Kızları” dizisinin Selin’inin gelinliğine...Açık söylemek gerekirse gelinlikten çok aksesuvarlarını beğendim ben. Gelinliğin omuzları biraz kasmış gibi geldi. Yakaların omuzlardan aşağı zarifçe düşmesini beklerdim. Beli daha iyi otursa, kabarıklığı biraz daha aşağıdan başlasa, oyuncu daha zayıf görünebilirdi. Bu haliyle gelinlik Hande Erçel’in yaşına biraz büyük kaçmış ama söylediğim gibi aksesuvarlar durumu kurtarmış. Saçlarını klasik gelin başı yapmaması, açık bırakması ve cool bir saç bandı takması 10 puan...Transparan eldivenleri de çok sevdim.     

Haberin Devamı

250 liralık gelin başı


* Eldiven: Akay Gelinlik 320 TL
* Saç aksesuvarı: Pari Official 250 TL
* Gelinlik: Lady Modaevi 3000 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!