2016'ya yıldız yağdı

Güncelleme Tarihi:

2016ya yıldız yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 16:03

Müzik dünyasının ünlü isimleri, hemen her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da sahnedeydi. Kimi otellerin balo salonlarında, kimi kulüplerde, kimi de açık havada düzenlenen halk konserlerinde sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının starları, 2016’yı sahnede, sevenleriyle birlikte karşıladı. 31 Aralık gecesi, 2015’e damgasını vuran şarkılar ünlü mekanlarda çınladı.
Tarkan’dan Bülent Ersoy’a, Hande Yener’den Gülşen’e onlarca yıldız, müzikseverlerin yeni yıl coşkusuna ortak oldu. İşte yeni yıl gecesinden renkli manzaralar...

 3 saatlik program

Sibel Can, yılbaşı gecesi Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’deydi. Ünlü sanatçı, yaklaşık üç saat süren programında iki farklı kıyafet kullandı.

2016ya yıldız yağdı

 

Hayat Bayram Olsa

Emel Sayın, 2016’ya Afyon May Thermal Otel’de 2000 hayranıyla birlikte girdi. Yeni yılı “Hayat Bayram Olsa” şarkısıyla karşılayan sanatçı, “2016’nın tertemiz, saf ve güzel olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

2016ya yıldız yağdı

 

Üçledi

Sıla da yeni yılı Kıbrıs’ta karşılayan ünlüler arasındaydı. Sevenleriyle Malpas Otel’de buluşan şarkıcı, gecede Cengiz Abazoğlu imzalı üç farklı kıyafet giydi.

2016ya yıldız yağdı

 

Bir aile istiyorum

Ziynet Sali, yılbaşı gecesi Grand Cevahir Hotel’deydi. Konser öncesi basının sorularını yanıtlayan Sali, “2016’dan beklentim
bir aile kurmak” dedi.

2016ya yıldız yağdı

 

 

Ankara’daki Doğulu

2016’yı Ankara-BİS’te karşılayan Kenan Doğulu, hiç ara vermeden 3 saat boyunca sahnede kaldı.

2016ya yıldız yağdı

 

Haberin Devamı

Kumarhane sanatçısı değilim

Bülent Ersoy, 2016’yı Yenibosna’daki Gönen Otel’de karşıladı. Gecede Semih Doğruer imzalı bir elbise giyen sanatçı, “Kıyafette 1,5 aylık emek var. Ben kumarhanelerdeki hazır müşteri sanatçısı değilim, bu da izleyicime saygımı gösterir” diye konuştu.

2016ya yıldız yağdı

Yarı yarıya

Hande Yener, Beşiktaş Belediyesi’nin organize ettiği Etiler’deki halk konserinin yıldızıydı. Yener, bir yanı gelinlik diğer yanı damatlık olarak tasarlanan Hakan Akkaya imzalı kostümüyle dikkat çekti.

2016ya yıldız yağdı

 

Hatay Hadise’si

Hadise, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı konserinde sahne aldı. Atatürk Anıt’ta konser veren şarkıcı, “Terörsüz, kadına şiddetsiz, çocukların dövülmediği bir ülke olmamızı diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

2016ya yıldız yağdı

 

Geleceği varsa...

Kıbrıs Merit Park Otel’de sahneye çıkan Gülben Ergen, “İşte geldi 2016. Ama geleceği varsa göreceği de var” dedi.

2016ya yıldız yağdı

 

Kar rötarı

İstanbul’daki yoğun kar yağışı yüzünden uçağı rötar yapan Nükhet Duru, Girne Rocks Hotel’deki programına gecikti. Sanatçı, programına çok geç başlayabildi.

2016ya yıldız yağdı

 

Sağlık ve huzur diledi

Ebru Gündeş, önceki akşam Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de sahneye çıktı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konser sırasında Noel Baba kostümlü bebeğe yakın ilgi gösteren Gündeş, saatler gece yarısını gösterdiğinde ise “Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve başarı diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

2016ya yıldız yağdı

 

Bursa’da izdiham

Cenk Eren, Bursa-Davet Podyum’da büyük ilgiyle karşılandı. Yetkililer, yaşanan izdiham nedeniyle fuaye
alanına da masa kurdu.

2016ya yıldız yağdı

 

Nostalji rüzgarı

NG Afyon’da Muazzez Ersoy rüzgarı esti. Ersoy, Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirdi.

2016ya yıldız yağdı

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!