MAGAZİN DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

MAGAZİN DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 10:24

Haberin Devamı

Lindsay Lohan, önceki gün Leonardo DiCaprio’nun evinde verdiği partiden sabaha karşı ayrılırken paparazzilere yakalandı... Son dönemde objektiflere sürekli yorgun, bitkin yakalanan seksi yıldızın sağlıklı, gülen yüzü ABD basınında “Leonardo’nun partisi Lindsay’e yaradı” yorumlarına neden oldu.

Her zaman seksi     

Victoria Beckham, Harper’s Bazaar dergisinin aralık sayısına sıra dışı pozlar verdi... Üç çocuk annesi moda ikonu, her zamanki gibi yine seksi çıkmış.

Romantik komedi de oynarım 

En son “Dead Man Running” filminde rol alan 50 Cent, oyunculukta kariyer yapmayı kafasına koydu. Öyle ki rap dünyasının sert adamı, bir komedi filminde bile oynayabileceğini Glamour dergisine verdiği röportajda açıkladı: “Bir romantik-komedi de bile beni görmeniz mümkün.”

Yürüyen merdiven hatırası

Haberin Devamı

Halle Berry, Kanadalı sevgilisi Gabriel Aubry ve kızları Nahla ile Los Angeles Havaalanı’nda yürüyen merdivenden inerken görüntülendi. Oscar’lı oyuncu Berry, şu sıralar kendini anneliğe iyice adadı, gelen sinema tekliflerini geri çeviriyor.

Beyonce'den yeni albüm    

2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde üç ödül birden kazanan Beyonce, kasım sonunda, 2 Ağustos’ta Las Vegas’ta gerçekleşen konserin kayıtlarından oluşan yeni bir toplama albüm çıkaracak. “I Am...Yours: An Intimate Performance At Wynn Las Vegas” adlı albümde bir DVD, bir CD ve yeni bir single yer alacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!