Madonna’yı aratmadı

Güncelleme Tarihi:

Madonna’yı aratmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2012 04:00

Ajda Pekkan, hazırlıkları iki ay önce başlayan Turkcell Kuruçeşma Arena konserinde hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Şarkılarını bir vincin tepesinde seslendiren süperstar, geçen ay Türk Telekom Arena’da konser veren Madonna’yı aratmadı.

Haberin Devamı

SÜPERSTAR SAHNEDE BÖYLE UÇTU - FOTO GALERİ  

SÜPERSTAR SAHNEDE SEYİRCİNİN ÜZERİNDEN UÇTU / WEB TV 

Ajda Pekkan, merakla beklenen Turkcell Kuruçeşme Arena konserinde sevenlerini hayal kırıklığına uğratmadı. Ünlü sanatçı, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde unutulmaz bir şova imza attı. Daha önce Madonna’nın Türk Telekom Arena’da verdiği konserden çok etkilendiğini açıklayan Pekkan’a gecenin büyük bölümünde yurtdışından özel olarak getirilen dansçılar eşlik etti.

Sürprizi bol gece

Ünlü sanatçı, şarkıları ve şovları kadar sürprizleriyle de alkış topladı. İlk sürprizi konser alanına getirtilen bir vinç oldu ve Pekkan bu vincin tepesine çıkarak Arena’yı tıklım tıklım dolduran seyircinin üzerinde dolaştı. “Yakar Geçerim” ile “Resim” şarkılarını da metrelerce yükseklikte seslendiren süperstar, daha sonra hayranlarının çığlık ve alkışları eşliğinde sahneye döndü.

Gecenin diğer sürprizi ise cep telefonuyla seyirciyi görüntüleyip o kareleri anında Twitter sayfasından paylaşması oldu. Bu sırada Twitter sayfası da dev ekrana yansıtılarak gelen mesajlar dakika dakika konser alanındakilere aktarıldı.

Ünlü sanatçı, konserinin ikinci bölümüne de yine büyük bir sürprizle başladı. Tüm dünyada müzik listelerinin zirvesine yerleşen Michel Telo’nun “Nossa Nossa” (Ai Se Eu Te Pego) şarkısıyla ikinci bölümü açan sanatçı, bu sürpriziyle yine büyük alkış topladı.

Gecede toplam 22 şarkı seslendiren Ajda Pekkan, alkışlar dinmeyince iki kez de bis yaptı. Konser sonunda duygusal anlar yaşayıp gözleri dolan sanatçı, “Siz sıkılıp git derseniz ben giderim” dedi.

Haberin Devamı

DEV PRODÜKSİYON

BKM’nin Turkcell Kuruçeşma Arena’da düzenlediği konser için 200 kişilik bir prodüksiyon ekibi çalıştı. Sahnedeki tüm şarkılar için özel koreografiler hazırlandı ve bu koreografileri 35 kişilik bir dans ekibi sahneye taşıdı. Ajda Pekkan, izleyici karşısına Raisa&Vanessa imzalı iki ayrı seksi kostümle çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!