Madonna Konserine 18 Yaşından Küçükler Giremez

Güncelleme Tarihi:

Madonna Konserine 18 Yaşından Küçükler Giremez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 15:17

Dünyaca ünlü Popstar Madonna’nın Singapur’da yapacağı konserin koordinatörleri, konsere gelen kişiler eğer 18 yaşından küçük ise bu kişilerin salona alınmayacağını duyurdu. Peki; 18 yaşından küçükler neden Madonna konserine giremez? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Rebel Heart Tour kapsamında dünya turun çıkan Madonna, 4 kıtada toplamda 82 konser verecek. Bu turne kapsamında 28 Şubat’ta Singapur’da sahne alacak olan ünlü yıldızın konserinde Singapur’lu yerel koordinatörler, cinsel içerik gerekçesi ile 18 yaşından küçük olanların salona alınmayacağını bildirdi.

Dünyaca ünlü Popstar’ın konserine neden alınmayacağı konusuna ise, Singapur medyasının ünlü gazetesi Straits Times gazetesinin yaptığı haber açıklık getirdi. Gazetede yer alan açıklamalara göre bu kısıtlamanın nedeni olarak Madonna’nın konserinde yarı çıplak dansların ve striptizcilerin bulunması gösterildi.

Madonna Konserine 18 Yaşından Küçükler Giremez

Haberin Devamı

Madonna Kimdir?

16 Ağustos 1958 Bay City, Michigan doğumlu olan Madonna Louise Ciccone, şarkıcı, şarkı yazarı, oyuncu ve aynı zamanda iş kadınıdır.

30 yılı aşkın süredir sanat camiasında yer alan ve her daim adını zirvede tutan ünlü yıldız, yıllardır dünya üzerinde kültürel simgelerden biri haline gelmiştir. Gerek yaptığı müzik ve dansları gerekse iş hayatındaki başarısı birçok kişiyi etkisi altında bırakmıştır.

Silvio Anthony “Tony” Ciccone ve Madonna Louise Fortin çiftinin en büyük kızıdır. Babası Pacentro, İtalya göçmenidir, annesi ise Fransız asıllıdır.

Küçük yaşta modern dans alanında kariyer yapmak üzere New York'a taşınan Madonna, Breakfast Club ve Emmy gibi ünlü müzik gruplarında performans sergiledikten sonra Warner Bros. Records’a bağlı bir Sire Records isimli kuruluş ile 1982 yılında anlaşma imzalayarak 1983 yılında kendi adını verdiği ilk albümünü çıkardı. Sonrasında 1998 yılında yayınladığı ve Grammy Ödülü kazanan Ray of Light ve 2005 yılında piyasaya sunduğu Confessions on a Dance Floor isimli albümleri ile büyük bir başarı yakaladı.

Kariyer hayatı boyunca Like a Virgin, Into the Groove, Papa Don’t Preach, Like a Prayer, Vogue, Frozen, Music, Kung Up ve 4 Minutes olmak üzere çok sayıda şarkısını kendisi yazıp bestelemiştir.

Haberin Devamı

Oyunculuk hayatında ise 1985 yılında yaptığı Çılgın Madonna filmi ile sert eleştiriler alsa da bu alanda da zirveye yükselmeyi başarmıştır. Bunu ise 1996 yılında olumlu eleştiriler alan Evita filmi takip etti. Bu film ise Madonna’ya Altın Küre Ödüllerim v Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandırdı.

Bugüne kadar dünya üzerinde 300 milyondan fazla albüm satışı yapan Popstar, Guinness Rekorlar Kitabı tarafından Tüm zamanların en çok satan kadın sanatçısı olarak kabul görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!