Madalyonun sırrı ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Madalyonun sırrı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2013 00:00

Yarın vizyona girecek “Hititya: Madalyonun Sırrı” filminin galası önceki akşam yapıldı.

Haberin Devamı

Başrolünde “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin minik Osman’ı Emir Berke Zincidi’nin oynadığı, çocuklara yönelik fantastik film “Hititya: Madalyonun Sırrı”nın galası, önceki akşam Trump Towers’taki Cinemaximum’da yapıldı. Emir Berke Zincidi’nin yanı sıra Egemen Zincidi, Nehir Çağla, Gürkan Uygun, Ebru Cündübeyoğlu, Serra Yılmaz, Avni Yalçın, Deniz Özerman, Uğurkan Erez ve Bruno Eyron’un rol aldığı filmin galası, yoğun ilgi gördü. Geceye katılıp filmi izleyenler arasında Erkan Özerman, Şenay Akay, Wilma Elles, Ebru Güzel, Günay Musayeva, Sena Akay, Hakan Akkaya, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Arzum Onan ve Neşe Erberk de vardı.
  
Dünyayı kurtaracaklar

Yarın vizyona girecek “Hititya: Madalyonun Sırrı”nın büyük bir bölümü, Kapadokya’da geçiyor. Gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, kendilerini paralel bir evrende; Hititya’da buluyor. Yeni evrende annelerinin bir Tanrıça olduğunu öğrenen çocuklar, kendilerinin de özel güçlere sahip olduğunu keşfediyor. Ardından dünyayı kötülüklerden kurtarmak için büyük bir maceraya atılıyorlar.

İkinci film 3D olacak

Hazırlık aşaması sekiz ay süren “Hititya: Madalyonun Sırrı”nın çekimleri 10 haftada tamamlandı. Filmde, 750 figüran ve 20’ye yakın dublör rol aldı. Üç film olarak planlanan “Hititya” serisinin ikinci filmi, 3D çekilecek.

Haberin Devamı

Yurtdışında da vizyona girecek

5 milyon dolarlık bütçeyle finanse edilen “Hititya: Madalyonun Sırrı”, Almanya, Hollanda ve Belçika’da da gösterime girecek.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!