Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2012 00:00

Haberin Devamı

Tam Taş Bebek’lik bir yarışma

Öyle bir erkek düşünün ki görmenize gerek yok. Konuşmasıyla kadınları etkiliyor. İşte o kişi: Mehmet Erdem

E-dergi sitesi Madam Brownie ‘O Konuşsun Yeter Derecesindeki Etkileyici Erkek Sesleri’ anketi düzenlemeye başladı. Gönül Yazar “Erkek dediğin nefes alsın yeter” der ya, bu da biraz ona benziyor. Erkeğin de kadının da çok konuşanı bence makbul değil ama sesiyle karşısındakini büyüleyip her şeyi yaptırabileni ayakta alkışlarım. Sitenin adayları arasında Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Okan Bayülgen, Erdal Beşikçioğlu ve Nejat İşler gibi isimler var. En büyük eksik listede olmayan Engin Altan Düzyatan. Ne de olsa Biscolata erkeklerinin süslediği reklamı bile o seslendiriyor.
Neyse oylamaya dönersek, dikkatimi listedeki tek şarkıcı ve oylamada en önde giden isim çekti: Mehmet Erdem. Geçen hafta ilk albümü ‘Herkes Aynı Hayatta’yı çıkaran Erdem bu duruma ne diyor, gerçekten o konuşsa yetiyor mu? Merak ettim, sordum. “Sizin için konuşsa yeter” diyorlar dediğimde şaşırıyor: “Öyle mi diyorlar (Gülüyor). İnsanlar farklı bir ses tonum olduğunu hep söylüyor. Sanırım sesim bana değil, başkalarına ilginç geliyor ve sesimle ilgili bir farkındalık oluşuyor. Ben de sesimin karakteristik olduğunu düşünüyorum. Ama bugüne kadar sesimle kimseyi tavladığımı hatırlamıyorum, olduysa da bilmiyorum” diyor.
Mehmet Erdem’i tanımayanlar varsa o camida yaptığı film ve dizi müzikleriyle tanınıyor. Kısaca hatırlatmak gerekirse ‘Deli Deli Olma’ adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle ‘Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Film Müziği’ dalında ödül aldı. Asıl olayıysa son dönemin en çok konuşulan dizilerinden ‘Leyla ile Mecnun’un müziklerini yapıyor olması.

PERDE ARKASI

Haberin Devamı

* Of Aman Nalan albümünü tamamladı. Her şeyini kendi üstlendiği albümü nedense hâlâ elinde tutuyor. Umarım çok bekletmeden piyasaya çıkarır.
* Tuba Özerk bir single için çalışıyor.
* Yeni Kenan Doğulu albümüne de iki hafta kaldığı söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!