Larissa Riquelme futbolcu eşi Jonathan Fabbro'nun başını yaktı!

Güncelleme Tarihi:

Larissa Riquelme futbolcu eşi Jonathan Fabbronun başını yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 21:07

Paraguaylı futbolcu Jonathan Fabbro ile evli olan Larissa Riquelme’nin yaptığı “Haftada 8-10 kez birliktelik bana yetmiyor” açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu sözlerin karşısında Larissa’nın eşi Jonathan’ın verdiği cevabın, kulübü tarafından kadro dışı bırakılmasına sebep olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Paraguaylı futbolcu Jonathan Fabbro ile evli ünlü model, "Jonathan, antrenmanlardan yorgun geldiği için haftada 8 ya da 10 defa birlikte olabiliyoruz. Bu da bana yetmiyor" diye konuşmuştu.

Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere eşinden yanıt gecikmedi. Jonathan Fabbro, “Bence bu sitemi antrenmanlarda bizi yoran hocanın duyması lazım. İşin esprisi bir tarafa takımım için elimden geleni yapıyorum. Futbolcuların hayatında zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik olabiliyor. Bunu en aza indirmek için elimden geleni yapıyorum.” diye karşılık vermişti.

Larissa Riquelme futbolcu eşi Jonathan Fabbronun başını yaktı

Ancak, Fabbro’nun bu sözlerinin, başını derde soktuğu söyleniyor. Paraguay'ın Club Cerro Porteño takımının yöneticilerinin Jonathan Fabbro’yu kadro dışı bıraktıkları söyleniyor. Henüz bu konu ile ilgili yöneticilerden kesin bir açıklama gelmedi.

BAKMADAN GEÇME!